Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin İzmirli vekilleri İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor

CHP'nin İzmirli vekilleri İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye'nin kilitlendiği, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için partilerin kampanya süreci devam ediyor. Seçime 12 kala İstanbul’da çalışmalarını sürdüren CHP İzmir milletvekilleri görevli oldukları ilçelerde tam saha pres uyguluyor. CHP'nin İzmirli vekilleri İstanbul'da çalışmalarını sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 11.06.2019 - 10:34

EGEPOSTASI- 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi için çalışmalar devam ederken; İzmir’in CHP’li 13 milletvekili de İstanbul ve ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Seçime 12 gün kala Ekrem İmamoğlu’na destek için saha çalışmalarını sürdüren CHP’li vekiller kimi zaman sokak sokak gezip vatandaşa İmamoğlu’nun projelerini anlatıyor ve hak gasbına uğradığnı belirtiyor, kimi zaman da belli bölgelerde ve görevli oldukları ilçelerin meydanlarına kurulan stantlarda seçmenleri bilgilendiriyor.

Silivri İlçesinde görevli CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İlçe Başkanı Suna Göçengil ve meclis üyeleriyle birlikte,  mahalle ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

Ataşehir’de görevli CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ise ilçe gençlik kolları üyeleriyle birlikte gençlerle buluşuyor İmamoğlu’nun gençlere yönelik projelerini anlatıyor.

Türkiye’nin ilk Roman Millevekili olan Özcan Purçu ise İstanbul’da Roman vatandaşların ağırlıkta olduğu seçim bölgelerinde  çalışmaları yürütüyor. Bu mahallelerde yaşayan Romanların sorunları İçin İmamoğlu’nun ‘umut’ olduğunu anlatıyor.

Bir diğer İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ise ekibiyle gerek Ümraniye sokaklarında ve caddelerinde gezerek gerekse de ilçe meydanına kurulan stantlarda durarak seçmenleri bilgilendiriyor. 

Milletvekillerinden Ednan Arslan Bağcılar’da, Mahir Polat Güngören’de, Bedri Serter Kağıthane’de çalışmalarını sürdürürken; Kani Beko, Mehmet Ali Çelebi, Sevda Erdan Kılıç, Selin Sayek Böke ve Atila Sertel ise seçime kadar süreç içinde nerede görev verilirse nerede ihtiyaç doğarsa orada İmamoğlu’na destek veriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.