Dolar 32,4625
%-0.07
Euro 34,7039
%-0.77
Altın 2.434,930
%-0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir uçağında panik

İzmir uçağında panik

İzmir-Trabzon seferini yapacak SunExpress’e ait yolcu uçağında şüpheli bagaj paniği yaşandı. Bildirilen yolcu ve bagaj sayısının eşleşmemesi nedeniyle tüm yolcular uçaktan indirilip bagajları belirlendi. Uçak saatlerce rötar yaptı. İçinde başkanlar da vardı... Yolcular tek tek indirildi ve...

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 10:30

EGEPOSTASI – Son dönemlerde tüm dünyada artan terör olayları nedeniyle, özellikle havaalanı, metro istasyonu gibi yerlerde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılırken, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda bu sabah gergin saatler yaşandı. Şüpheli bagaj alarmı verilince, toplantı için Trabzon’a gidecek Kıyı Ege Belediyeler Birliği üyelerini de taşıyan uçaktaki tüm yolcular uçaktan indirilerek bagaj sayımı yapıldı. Uçak saatlerce rötar yaptı.

SunExpress’in İzmir-Trabzon seferini yapacak ve saat 08.30’da havalanması gereken uçağa tüm yolcular alındıktan sonra, bildirilen yolcu ve bagaj sayısının eşleşmediği fark edildi. Bunun üzerine ekipler alarma geçti, yolcular uçaktan indirildi, bagajları da geri getirildi. Ne olduğunu anlamayan ve korku dolu anlar yaşayan yolcular endişe içinde uçaktan indi.

Görevliler, yolculardan,  kendi valiz ya da çantalarını bulup almasını istedi. Yolcular bu kez endişe içinde kendi çantalarını bulmaya çalıştı. Sonunda şüpheli sahipsiz bir bagaj tespit edildi, gerekli güvenlik önlemleri alınarak oradan götürüldü. Daha sonra tekrar bagajlar alındı, yolcular da uçağa bindirildi. İzmir-Trabzon uçağı şüpheli bagaj nedeniyle 2 saati aşkın rötar yaptı. Uçakta, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da bulunuyordu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.