Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu!

İzmir'deki siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu!

İzmir’deki 4 siyasi partinin Kurban Bayramı programı belli oldu. CHP her bayramda olduğu gibi İzmir Sanat’ta buluşacak . AK Parti'de 2 ayrı online bayramlaşma programı yapılacak. MHP ve İYİ Parti salgın nedeniyle bayramlaşma töreni yapmayacak.

  • Ege Postası
  • 28.07.2020 - 17:06

EGEPOSTASI- Türkiye Kurban Bayramı’nı koronavirüs salgınının gölgesinde geçirecek.

Pandemiden dolayı İzmir’deki siyasi partilerin bayramlaşma töreni yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu.

Partilerden yapılan açıklamada; CHP bayramlaşma törenini yapacak. AK Parti bayramlaşma törenini online olarak yapacağını duyururken, MHP ve İYİ Parti salgın dolayısıyla bayramlaşma töreni yapmayacağını açıkladı. 

Buna göre CHP İzmir İl Örgütü, İzmir Valiliği herhangi bir kısıtlama kararı almazsa toplu bayramlaşma için her bayramda olduğu gibi İzmir Sanat’ta buluşacak. Tören Arife günü (Perşembe) saat 17.00’de yapılacak.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 2 ayrı bayramlaşma programı yapacak.

Bayramın ikinci günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 14.30’da video konferans yöntemiyle gerçekleşecek bayramlaşma programında; İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve ilçe başkanları yer alacak.

İkinci etkinlik ise yine aynı gün içerisinde video konferans yöntemiyle yapılacak. TBMM eski Başkanı ve  İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek bayramlaşma programına; İl Başkanı Sürekli, milletvekilleri, il Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı İnan, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.