Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’nin Karşıyaka hedefine CHP’den yanıt

İYİ Parti’nin Karşıyaka hedefine CHP’den yanıt

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın yaptırdıkları saha çalışmalarının ilk sonuçlarına göre en fazla oyu Karşıyaka’dan alacaklarını iddia etmesinin gerçeği yansıtmadığını belirten CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “İYİ Parti’nin bekledikleri oranda değil bekledikleri oranın çok altında bir oranla karşılaşacaklarına eminim. Onlara oy vereceğim diyen vatandaşı pek görmedim” dedi. CHP ve İYİ Parti karşı karşıya

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 12:31

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın yaptırdıkları bir anket çalışmasının henüz sonuçlanmayan ilk tespitlerine göre en fazla oyu CHP’nin kalesi olarak da tanımlanan Karşıyaka’dan alacaklarının ortaya çıktığı şeklindeki açıklamasına CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan yanıt geldi.

ONLARA OY VERECEĞİM DİYEN VATANDAŞI PEK GÖRMEDİM

CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, kadın ve gençlik kolları ile birlikte sürekli sokakta olduklarını ve bugüne kadar kendilerini İYİ Parti ile kıyaslayan hiçbir vatandaşa rastlamadıklarını söyledi.

İYİ PARTİ’NİN  BEKLEDİĞİ ORANDA DEĞİL BEKLEDİĞİNİN ÇOK ALTINDA BİR ORANLA KARŞILAŞACAĞINA EMİNİM

İYİ Parti’nin beklediği oy oranını almak yerine beklediğinin altında bir oy alacağını savunan CHP’li Başkan Yıldırım, “İYİ Parti’nin bekledikleri oranda değil bekledikleri oranın çok altında bir oranla karşılaşacaklarına eminim. Onlara oy vereceğim diyen vatandaşı pek görmedim. Her gün sokaktayız. Bizi İYİ Parti ile kıyaslayan hiçbir vatandaşa rastlamadık. Hiçbir risk görmüyorum. Seçimleri bekleyelim ve sonuçları hep beraber görelim” diye konuştu.

HAYIR BİLEŞENLERİNİ DE BİRARADA TUTARAK ÇALIŞIYORUZ

2014 seçimlerinde yüzde 72, 7 Haziran seçimlerinde yüzde 63, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 66 oranında oy aldıklarını,  referandumda ise yüzde 83,5 oranında hayır oranı çıktığını belirten Başkan Yıldırım,

“Biz en son 2014 yerel seçimlerinde yüzde 72 oy aldık. 1 Haziran seçimlerinde yüzde 63, 1 Kasım seçimlerinde de yüzde 66 oy aldık. Referandumda ise yüzde 83,5 ile en yüksek hayır oranını aldık. Hayır bileşenlerini bir arada tutarak stk, sendikalar ve hayıra destek veren siyasi partilerle temas içinde olarak bu oranı daha üst noktaya çıkaracağız” dedi.

GENEL SEÇİMDE YÜZDE 66, YERELDE DE YÜZDE 72’NİN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, seçim çalışmalarının startını verdiklerini, referandumdaki hayır bileşenleri, sivil toplumkuruluşları ve sendikalar ile esnaf ve halkla birebir temas yoluyla buluştuklarını dile getirerek, kadın, gençlik kolları ve ana kademe olarak kendilerinin her mahallede komiteler kurmaya başladığını belirterek, oy hedeflerini şöyle açıkladı:

“Çalışmalara başladık. Kadın kollarımız mahallelerde kadın komiteleri ve örgütleri kuruyor. Her mahallede kadınlarımız kadın komiteleri oluşturuyoruz. Gençlik kolları da gençlik komiteleri oluşturuyorlar. Ana kademede de mahalle komitelerini güçlendiriyoruz. STK vesendikalardan sorumlu başkan yardımcımız da onlarla daha fazla biraraya gelmeye başladı. Sorun CHP’nin değil sadeceTürkiye’nin bekaa sorunu haline gelmiştir. Hedefimiz yüzde 66. Milletvekili genel seçiminde yüzde 66’nın üzerine, yerel seçimde de yüzde 72’nin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Hayır bileşenlerini birarada tutarak referandumdaki gibi yüksek oy için örgütlerimiz gece gündüz çalışıyor. İl örgütümüzle uyum içinde çalışarak Karşıyaka’daki başarıyı İzmir’e taşımanın önemli olduğunu düşünüyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.