Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar’ın anketinden Karşıyaka çıktı

Ulupınar’ın anketinden Karşıyaka çıktı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yaptırdığı bir saha çalışmasının ilk sonuçlarına göre en fazla oyu CHP’nin kalesi olarak da bilinen Karşıyaka’da alacakları sonucunun ortaya çıktığını belirtti. Başkan Yıldırım, AK Parti’nin İzmir’i kazanmak için son kez çaba sarf edeceğini, aksi sonucun çıkması durumunda ise İzmir’e daha fazla ‘üvey evlat’ muamelesi yapacağını öne sürdü. Ulupınar'dan anket değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 11:12

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Katıldığı bir programda konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı, yaptırdıkları kamuoyu araştırmasının ilk sonuçlarına göre İzmir’de partilerine yönelik yüksek bir yönelimin olduğunu, CHP’nin en fazla oy aldığı ilçelerden biri olan Karşıyaka’da ise beklediklerinin çok çok üstünde bir oy alacaklarının ortaya çıktığını söyledi.

KARŞIYAKA’DA BEKLEDİĞİMİZİN ÇOK ÇOK ÜZERİNDE OY BEKLİYORUZ

İl Başkanı Ulupınar, “Kamuoyu yoklamalarına kolay kolay itibar etmem. Genel merkezin gönderdiklerinin haricinde. Dün AKParti’nin yaptırdığı bir anket geldi mesela önüme. Ne derece doğru olduğunu bilmediğim için kaale bile almadım. Ben kendim bir kamuoyu yoklaması yaptırıyorum İYİ Parti İzmir İl Başkanı olarak. Ciddi bir denekle yaptırıyorum. 21 gündür arkadaşlar sahada. Hem kendimizin hem diğer siyasi partilerin ne durumda olduğunu göreceğim. İlk sonuçlara göre Karşıyaka bizim beklediğimizin üzerinde. Çok çok üzerinde. Genel başkana oy verir misiniz dediğimizde de  parti ile genel başkan arasında bu oy oranı iki misli” ifadelerini kullandı.

BASKIN SEÇİME YETİŞMEK İÇİN HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI YAPIYORUZ

İki ilçe dışında ilçe başkan atamalarını tamamladıklarını, Şubat ayı boyunca ilçe kongrelerini, 25 Mart’a kadar da il kongresini tamamlayıp sokağa ineceklerini kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, normal seçimlere girebilir hale geldiklerini, hızlı hareket ederek olası baskın seçime de hazır olacaklarını belirtti:

“Şubat ayı içerisinde kongrelerimizi bitireceğiz. Martın 25’ine kadar kongrelerle uğraşmak durumundayız. Baskın seçime yetişmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz.”

EN BÜYÜK BAŞARIYI İZMİR’DE SAĞLAYACAĞIZ

Parti olarak en büyük başarıyı İzmir’de sağlayacaklarına emin olduğunu kaydeden Yıldırım Ulupınar, “İzmirli hiçbir dönemde güçlüye boyun eğmemiş. Düşüncelerinin demokrasinin Atatürk’ün Cumhuriyetin arkasında durmuş bir şehrimiz. Tüm Türkiye’de örnek olmuş bir şehrimiz. Bu yapıyla bizim yapımız çok örtüşüyor. İzmir’in bir lokomotif olacağınıdüşünüyorum. En büyük başarıyı İzmir’de sağlayacağız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun iyi bir insan olduğunu ancak ekibinin zayıf olduğunu savunan Başkan Yıldırım Ulupınar,

SON DEFA İZMİR’E ASILACAKLAR, BUNDAN SONRA DAHA FAZLA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPABİLİRLER BİZE

“Ortak akıl önemli. Aziz Bey aslında iyi bir insan ama ekibi yok. Ekibi zayıf Aziz Beyin” değerlendirmesini yaptıktan sonra AK Parti’nin İzmir’e son defa ‘asılacağını’, İzmir’den beklediği sonucu alamama durumunda ise İzmir’e daha fazla ‘üvey evlat’ muamelesi yapacağını öngördüğünü söyledi:

“Ben İzmir’denereden giriş yapıyor insanlar.Havalimanından. Gaziemir’den Yeşildere’den geçiyor. Mükemmel İzmir deme şansınız var m? Yok. Bu dönüşüm bir an önce olması gereken bir iş. Kanal geçişini önemsiyorum. (Körfez Geçiş Projesi) Biz bunları alkışlarız. Olması için kamuoyu desteğini de veririz, her türlü desteği de veririz. Binali Beyin gelmesiyle hızlandılar. Son defa bu dönem İzmir’e asılacaklar. Bundan sonra daha fazla üvey evlat muamelesi yapabilirler bize.”

EN ÇOK MHP, CHP VE AK PARTİ’DEN OY BEKLİYORUZ AMA SEÇİME BEŞ KALA...

“Bu parti hiçbir siyasi partiye ikame bir parti değil.MHP’ye alternatif bir parti değil. Diğerlerine de alternatif bir siyasi parti değil. Yeni bir parti bu parti. Kimsenin kimseden bir adım ötede hakkı yok. Şimdi şimdi toplumsal barışı biz önce partimizde sağladık” diye konuşan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,

“En çok oy aldığımız parti MHP. Oradaki arkadaşlarımızın desteğiyle başlamış bir hareket sonuçta. İkincisi CHP. Üçüncü AK Parti. Ama seçime beş kala AK Parti ile CHP yer değiştirecektir”tespitini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.