Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Yönetim Kurulundan flaş karar: İstifalar ulaşmadan disipline gittiler

İl Yönetim Kurulundan flaş karar: İstifalar ulaşmadan disipline gittiler

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Buca Yiğitler Mahallesi'nde yapılan delege seçimleri sonrası haksızlık yapıldığı iddiasıyla seçimin iptalini isteyen ancak sonuç alamayınca istifa dilekçelerini Genel Merkez'e posta yoluyla gönderen 6 üyeyi tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.  İl Yönetim Kurulundan flaş karar

  • Ege Postası
  • 19.10.2017 - 18:15

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP’nin Buca Yiğitler Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerini ilçeye yakın isimlerden oluşan listenin 2 oy farkla kazanmasının ardından, muhalif liste temsilcisi DİSK Emekli-Sen Buca Şube eski Başkanı Doğan Zengin ve beraberindeki 6 kişilik grup tarafından İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve Genel Merkez’e itiraz edilmiş ancak bir sonuç alınamamıştı. Bunun üzerine dün 75 partiliye ait olduğu öne sürülen istifa dilekçeleri Genel Merkez'e posta yoluyla gönderilmiş ve basın açıklaması yapılmıştı. Basın açıklamasında Zengin ve ekibi Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye geçeceğini belirtmişti.

6 İSİM İÇİN TEDBİRLİ KESİN İHRAÇ İSTENDİ

Bugün yapılan CHP İl Yönetim Kurulu Toplantısında konu gündeme getirilerek 6 partili hakkında disiplin kuruluna sevk edilmeleri talep edildi. İl Yönetim Kurulu’nda görüşülen konuyla ilgili oy birliği ile partililer Doğan Zengin, Nuray Zengin, Yüksel Cihan, Ali Aydın, Kazım Uysal, Hüseyin Yıldırım tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

İl Başkanı Asuman Ali Güven konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Partililik ve parti disiplinine uymayan davranışlar nedeniyle böyle bir karar aldık” ifadelerini kullandı.

Ayrıca toplantıda Salı günü saat 13.30'da İlçe Başkanları Toplantısı yapılması kararı alındı.

Buca'da istifa karmaşası CHP'de istifa depremi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.