Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki genel başkan yardımcısından sosyal medyada 'Adnan Menderes' polemiği

İki genel başkan yardımcısından sosyal medyada 'Adnan Menderes' polemiği

İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu canlı yayında kozlarını paylaştı. Tüm Türkiye'nin merakla izlediği canlı yayında AK Partili Yıldırım “Adnan Menderes Havalimanını biz yaptık” açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı arasında polemiğe neden oldu. İki genel başkan yardımcısı sosyal medyada atıştı

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 14:41

EGEPOSTASI- Tüm Türkiye dün gece, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım ile Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşen 'Seçim Özel' programına kilitlendi.

Binali Yıldırım’ın "Biz ayırt etmeden hizmet ettik. İşte bakın belediyesi CHP'de olan İzmir'e; “İzmir Adnan Menderes Havalimanını biz yaptık” sözleri yeni bir tartışma başlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan sosyal medyadan, “Binali Yıldırım 1987 yılında açılan Adnan Menderes Havalimanını 'biz açtık' dedi” paylaşımı yaptı. 

CHP'li Özkan’a cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan geldi.

Dağ, “10 milyon yolcu kapasiteli havalimanı 2014 yılında hizmete açıldı. 1987 yılında rahmetli Özal yaptı, 2014’te AK Parti daha modern hale getirdi. Tabi ki siz İzmir’e çok uğrayamadığınız için aradaki farkı fark edememiş olabilirsiniz” diye yanıt verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.