Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir’in İstanbul mesaisi başlıyor

İYİ Parti İzmir’in İstanbul mesaisi başlıyor

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar öncülüğünde Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’a gidiyor. İYİ Parti İzmir ekibi genel merkezin talimatı sonrası Beşiktaş’ta İmamoğlu için oy isteyecek. İYİ Parti İzmir’in İstanbul mesaisi başlıyor

  • Ege Postası
  • 17.06.2019 - 10:41

EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, 23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için mega kentin yolunu tutacak. İstanbul seçiminde Millet İttifakı’nın Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için sahaya inecek İYİ Parti İzmir İl Teşkilatının görev yapacağı seçim bölgesi belli oldu.

İZMİR EKİBİ BEŞİKTAŞ’TA ÇALIŞACAK

İYİ Parti İzmir ekibi genel merkezden gelen talimat doğrultusunda Beşiktaş’ta görev yapacak. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar öncülüğünde İstanbul’a çıkarma yapacak İYİ Parti ekibi seçim gününe kadar İstanbul’da çalışmalarını sürdürerek İmamoğlu için oy isteyecek.

Başkan Kırpınar’a ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri eşlik ederken, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın da ilerleyen günlerde İstanbul çalışmalarına katılacağı öğrenildi. 

Öte yandan İYİ Parti’nin iki İzmirli vekili de seçim çalışması kapsamında İstanbul’daki mesaisini sürdürüyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, Sarıyer’de  İmamoğlu için oy isterken, Genel Başan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ise çalışmalarını Kartal’da sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.