Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İEF'ye uluslararası katılım yüz güldürdü

İEF'ye uluslararası katılım yüz güldürdü

İzmir Enternasyonal Fuarı kültür-sanat etkinliklerinin yanı sıra ticaret ve inovasyonun da buluşma noktası oldu.

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 12:07

Uluslararası katılım holü olan 4 No’lu Hol’de bu yıl da ülkelerin stantları yerlerini aldı. 31 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek olan holde, ülkelerin yerel giyeceklerinden inovasyon teknolojilerine, yiyeceklerinden teknolojik aletlere kadar pek çok ürün sergileniyor.

Partner ülke Malezya’nın dev standıyla yer aldığı uluslararası katılım holünde Malezya’nın yaptığı yarışma ilgi görmeye devam ediyor. 30’a yakın firmasıyla katılım yapan Malezya, ziyaretçilere ülkesini tanıtırken Malezya’ya gitme fırsatı da yaratıyor. Malezya’nın fuara özel olarak hazırladığı yarışmaya katılan ziyaretçiler Malezya’ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. Malezya standında çektirdikleri fotoğrafı Facebook’ta yayınlayıp en çok beğeni alan bir kişi biletin sahibi olacak.

85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Onur Konuğu Ülke Malezya’nın yanı sıra Almanya, Irak, İngiltere, Kamerun ve KKTC’den de birçok katılımcı firma yer alıyor. Delegasyon, etkinlikler ve katılımcılar kapsamında 42 ülkenin buluştuğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. 16.00 – 23.00 saatlerinde açık olan Uluslararası katılım holü 31 Ağustos Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilir.

1992 yılından buyana onur konuğu ülke seçen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bugüne değin sırasıyla; Fransa, İtalya, Romanya, İsveç, Pakistan, Endonezya, Hindistan, Bulgaristan, Moldova, Çin Halk Cumhuriyeti, Bosna ve Hersek, Mısır, Rusya Federasyonu, Tunus, Kazakistan, Ukrayna, Küba, Etiyopya onur konuğu ülke oldu.  Fuarda, 2011 yılı itibariyle partner ülke uygulamasına geçildi. 80. İEF’de Avusturya ilk kez partner ülke oldu.  81. İEF’de Latin Amerika Ülkeleri İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilk kez toplu katılım yaptı. 82. İEF’de Sri Lanka Partner Ülke olarak ağırlandı. 83. İE’de ise Mauritius Partner Ülke, Hindistan Odak Ülke olarak fuarda yer aldı. Geçtiğimiz yıl Türkmenistan Onur Konuğu ülke oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.