Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir’de yaprak dökümü başladı

Gelecek Partisi İzmir’de yaprak dökümü başladı

Geçtiğimiz hafta istifa iddialarıyla gündeme gelen Gelecek Partisi’nde ayrışmalar kamuoyuna yansıdı. Aralarında Menderes, Karabağlar ve Torbalı ilçelerinin de bulunduğu bazı ilçe başkanlarının düzenlenecek basın toplantısıyla istifalarını açıklayacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2020 - 17:31

EGEPOSTASI- Gelecek Partisi İzmir’de sular durulmuyor. İl Başkanı Serhat Şener ile ilçe başkanları arasındaki sorunlarla gündeme gelen Gelecek Partisi’nde istifa iddiaları geçtiğimiz hafta İzmir gündemine oturmuştu.

12 Ekim’de İl Kongresi’ni gerçekleştirmeyi planlayan Gelecek Partisi İzmir’de yaprak dökümü başladı. Partinin bazı ilçe başkanları istifa edeceklerini açıkladı.

Başkanların, yarın Karabağlar’da gerçekleştirilecek basın toplantısıyla istifalarını kamuoyuna duyurmaları bekleniyor. İl yönetimine sunulacak istifa dilekçesinde Menredes, Karabağlar, Karaburun, Konak, Torbalı, Seferihisar ve daha önce il yönetimine istifasını sunan Buca ve Gaziemir İlçe Başkanlıkları’nın imzası olduğu öğrenildi.

İSTİFA İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Geçtiğimiz hafta istifa edeceği iddia edilen ilçe başkanları arasında adı geçen Gelecek Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Halil Budak ise istifa iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bu tarz iddialar partimizi yıpratmak için ortaya atılan asılsız haberlerdir. Ben istifa etmedim ve görevimin başındayım” diyerek istifa haberlerini yalanlamıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.