Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da Millet İttifakı dayanışması sürüyor

Foça'da Millet İttifakı dayanışması sürüyor

İzmir’in Foça İlçesi’nde 31 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı olarak ortak adayla giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti arasındaki işbirliği devam ediyor. İyi Parti Foça İlçe Başkanlığına yapılan atama nedeniyle gerçekleşen ziyarette başkan ve yönetim kurulu üyeleri işbirliğinin sürmesi yolundaki görüşlerini de aktardılar.

  • Ege Postası
  • 12.07.2019 - 17:57

25 Mayıs 2019 taraihinde Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan atamayla İyi Parti Foça İlçe Başkanlığı’na İnşaat Mühendisi Ertuğrul Karanfil (61) atandı. Karanfil’in başkanlığındaki İlçe Yönetim Kurulu;  Luda Deniz Atalay, Levent Gülmen, Ferda Bike, Koray Koçyiğit, Yıldıray Soysal, İrfan Karagöl, Bilgin Şahin, Seçkin Atış, Caner Çakar, Cevat özlü, Hüsniye İlknur Aygün, Ercan Bayılmaz, Sancar Tıkansak, Sami Şahin, Zülküf Kısa, Paşali Feyiz, Dilek Doğan’dan oluştu. Yeni yönetim ile birlikte ilçe başkanlığı binası Uğur Mumcu Parkı civarından Fevzipaşa Mahallesi’nin çarşıya yakın bir bölümüne taşındı.   

  

CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün (12 Temmuz 2019 Cuma Günü) yeni ilçe binalarınnda İyi Partilileri ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.  Baran Gezmiş Yıldırım; Çok iyi bir seçim çalışması yaptıklarını ve ittifakı yurt genelinde olduğu gibi ilçe bazında da geliştirerek sürdürmek istediklerini belirtti. Konuklarına ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür eden İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil’de birlikte çalışmanın aralıksız sürmesi gereğine dikkat çekti. Karanfil; “ Sadece seçim zamanları değil, halkın dilek ve şikayetleri doğrultusunda daimi çalışmak ve çözümler üretmek durumundayız. Seçilen Foça Belediye Başkanı bizimde adayımızdı. Onun başarılarında bizde pay sahibi olduğumuzu düşünürken, yapılması gerekenler konusunda gerektiğinde çekinmeden ama yapıcı muhalefet yapacağımızı da belirtmek isterim. Bu anlamda Millet ittifakı olarak sahada da birlikte çalışmaktan mutlu oluruz” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.