Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama

Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yatırım planına alınan Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den İlk açıklama Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’an geldi. Buca Metrosu onayı sonrası AK Parti’den ilk açıklama

  • Ege Postası
  • 12.07.2019 - 13:06

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI -  Geçtiğimiz Salı günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘18 aydır bir imza’ bekliyor diyerek yeniden gündeme getirdiği Buca Metrosu’na beklenen onay 3 günde geldi. 

Konuyla ilgili Egepostası’na açıklama yapan AK Partili Hızal, "Kentimizin menfaatinin olduğu her konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sonuna kadar arkasında olacağımızı ve elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı her fırsatta dile getiriyoruz” diyerek şunları söyledi: 

"Buca Metrosu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla başlayacak süreç tüm İzmirli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte desteklerini bizden esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız sayın Hamza Dağ, İl Başkanımız sayın Kerem Ali Sürekli ve İzmir milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Konu İzmir olduğu sürece biz her zaman var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.