Dolar 32,5745
%0.09
Euro 34,8891
%0.07
Altın 2.434,650
%0.19
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda buluşacak

Dünya 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda buluşacak

İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl 29 Ağustos–8 Eylül tarihleri arasında 82. defa açılacak. Geçen yıllardan farklı olarak uluslararası bölüm, 29 Ağustos–2 Eylül 2013 arasında devam edecek. Bir dünya buluşmasına evsahipliği yapacak...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 11:20
İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl 29 Ağustos–8 Eylül tarihleri arasında 82. defa açılacak. Geçen yıllardan farklı olarak uluslararası bölüm, 29 Ağustos–2 Eylül 2013 arasında devam edecek. Bir dünya buluşmasına evsahipliği yapacak olan İEF'ye yurtdışı katılım, bu yıl İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 No’lu Hol’de düzenlendi.

Hazırlıkların hızla devam ettiğini belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İEF'de uluslararası katılıma büyük önem verdiklerini söyledi. Örs, "Fuarımızın bu yıl uluslararası yönünün güçlü olması için yoğun çaba harcıyoruz. Önceki yıllardan farklı olarak, beş gün açık kalmasını planladık. 1980’lere kadar İEF tek fuarken günümüzde her sektörün yıl içinde, yurtiçi ve yurtdışında katılmak zorunda olduğu birçok ihtisas fuarı bulunması ve uzun süren fuar dönemi nedeniyle gerek maliyetleri gerekse işgücü ve zaman açısından sorunlar yaşamasından dolayı İEF'nin uluslararası süresini kısaltarak, günün koşullarına uymasını amaçladık. Değişen süreyle birlikte artık uluslararası bölüm beş gün, ulusal bölümler 10 gün açık olacak." dedi.

82. İEF'ye başta Sri Lanka ve Lüksemburg olmak üzere birçok ülkeden bakanlık düzeyinde katılım olacağına dikkat çeken Genel Müdür Örs, "Her yıl yaklaşık 60 dolayında ülkenin yer aldığı İEF’ye bu yıl katılımı kesinleşen Almanya, Gana, Irak, İran, Kuveyt, Lüksemburg, Polonya, Sri Lanka ve Ukrayna gibi dünyanın dört bir yanından pek çok ülke, etkin ve geniş bir şekilde katılacak." dedi. İEF'nin bu yılki teması EXPO ile uyumlu olarak "Sağlık", partner ülke Sri Lanka, onur konuğu il ise Sinop olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.