Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mısır İzleme Masası kuruldu

Mısır İzleme Masası kuruldu

Mısır’da yaşanan siyasi ve toplumsal gelişmelerden dolayı işadamları, ihracatçılar ve nakliye firmalarının Mısır’daki gelişmelere ilişkin sorularını cevaplamak ve karşılaştıkları sorunları tespit etmek üzere Ekonomi Bakanlığı...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 10:18
Mısır’da yaşanan siyasi ve toplumsal gelişmelerden dolayı işadamları, ihracatçılar ve nakliye firmalarının Mısır’daki gelişmelere ilişkin sorularını cevaplamak ve karşılaştıkları sorunları tespit etmek üzere Ekonomi Bakanlığı bünyesinde 'Mısır İzleme Masası' oluşturuldu.

Masaya işadamları, ihracatçılar ve nakliye firmalarının doğrudan bilgi temin edebilecekleri bir telefon hattı ve e-posta adresi tahsis edildi.
Firmalar, Mısır İzleme Masası için tahsis edilen telefon numarasını 24 saat arayabilecek. Mısır İzleme Masası vasıtasıyla firmalardan gelen bilgiler ilgili birimlere aktarılacak ve ihracatçılar, işadamları ve nakliye firmalarının yaşanan bu süreçten mağdur olmaması noktasında gereken tedbirlerin alınması sağlanacak.

9 Temmuz’da Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever başkanlığında ilgili kamu ve özel kurum ve kuruluşların iştiraki ile bir toplantı gerçekleştirilecek. Söz konusu toplantıda, firmaların yaşadığı sıkıntılar ele alınacak, ayrıca önümüzdeki dönemde neler yapılacağı konusunda bir yol haritası oluşturulacak.

Mısır İzleme Masası İrtibat Bilgileri:
Telefon: 444 43 63
E-posta: [email protected]

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.