Dolar 32,2657
%0.08
Euro 34,7340
%-0.11
Altın 2.403,050
%-0.26
Bist-100 10.259,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dayak skandalında yeni perde

Dayak skandalında yeni perde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yeğeni Mustafa Alper Güldalı’nın, Kemalpaşa Belediyesi memuru Ercan Okumuş’a dayak attığı iddiası yankı uyandırırken, iki yıl önce yaşanan bir olayı da su yüzüne çıkardı. İzmirli gazeteci Mustafa Çetin, AK Parti Buca İlçe delege seçimleri sırasında gerginlik yaşanırken, Hotar’ın yeğeni Güldalı’nın kendisini, kamerasını kırmakla tehdit ettiğini, sözlü taciz ve sataşmalarına maruz kaldığını söyledi. ‘Hotar’ın yeğeni tarafından sözlü taciz edildim’

  • Ege Postası
  • 07.03.2016 - 12:59
EGEPOSTASI – İzmir’in Kemalpaşa İlçesi, belediye memuru Ercan Okumuş’un, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yeğeni Mustafa Alper Güldalı tarafından dövüldüğü iddiasıyla sarsılırken, Güldalı’nın iki yıl önce başka bir olaydan ötürü parti genel merkezine şikayet edildiği ortaya çıktı.


"KEMALPAŞA'DA MEMURA DAYAK İDDİASI" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!


Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Aka’ya mobbing uygulanmasıyla gündeme gelen Kemalpaşa Belediyesi bu kez dayak iddiasıyla çalkalanmaya başladı. Başkan Arif Uğurlu’nun “Armutlu'ya doğalgaz getireceğiz” yönündeki duyurusuna yorum yapan memur Ercan Okumuş’u makamına çağırarak azarladığı,  ardından da memur Okumuş’un, Kem-Bel Müdürü, aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yeğeni Mustafa Alper Güldalı tarafından dövüldüğü iddia edildi.

Egepostası’nın gündeme getirdiği bu iddialar üzerine, İzmirli gazeteci Mustafa Çetin, Kanal 35’te çalıştığı dönemde başından geçen olayı, aşağıdaki satırlarla anlattı:
 
“Mithat Bey kolay gelsin. Kemalpaşa Belediyesi ile ilgili haberinizi okudum. Bundan ki yıl önce Nükhet Hotar'ın yeğeni Mustafa Alper Güldalı ile yaşadığım bir olay vardı. O zaman yaşananları aşağıdaki şekliyle dönemin tüm İzmir milletvekilleri ile İzmir il başkanına ve genel merkez teşkilat başkanlığına şikayette bulunmuştum. Adnan Öztekin de şahittir. Şikayet dilekçemde şöyle demiştim:


Sayın Başkanım: Yaklaşık 20 yıldır izmir'de medya sektöründe görev yapıyorum. 18 Ekim 2014 Cumartesi günü AK Parti Buca ilçesi delege seçimlerinin yapıldığı Rüya Vadisi düğün salonunda delege seçimlerini takip etmek için orada bulunuyordum. Seçimler sabah 10.00'da yapılacaktı fakat yeterli çoğunluk sağlanamadığı için öğlen 14:00'a ertelenmişti. O sırada ilçe delegeleri de oy kullanmak için geldiklerinde oy kullanma işleminin ertelendiğini duyunca bir takım gerginlikler yaşandı. Mahalle başkanları listelerde kendilerinin önerdiği isimlerin olmadığını görünce yüksek sesle parti yöneticileriyle sözlü tartışmaya başladı. Buca ilçesinin Fırat Mahallesi'nin delegeleri de kendi önerdikleri isimlerin yazılmadığını ve bu nedenle parti ilçe yöneticileriyle tartışmaya başlamış, toptan istifa edeceklerini yüksek sesle söylüyorlardı. Ortam gergin bir hal aldı. Konuya vakıf olmayanlar da olaya tanık olmaya başladı ve her kafadan bir ses çıkıyordu. Ben de ortalık yatışsın diye mahalle başkanlarına medya mensubu olduğumu belirtip, şikayetleri ne ise söylemelerini istedim. Gerginliğin yaşandığı ortamdan onları alıp dışarı çıkardım sakince ve onlar şikayetlerini anlatmaya başladığı sırada Buca Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mustafa Alper Güldalı (yeğeniniz ) tarafından sözlü olarak taciz edildim.

KAMERANI KIRSAM KAÇ PARÇAYA AYRILIR
Elimde bulunan kameramı kıracağını ( şimdi ben bu kameraya vursam kaç parçaya ayrılır ) gibi herkesin içinde sözlü sataşmalar yaptı. Ben de kendisine 'Eğer yüreğin varsa buyur vur, o benim ekmek teknem, namusum, ben işimi yapıyorum diye karşılık verdim. Amacım ortalık sakinleşsindi. Sayın Başkanım Genel başkan yardımcısının yeğeni olduğu hissini, her girdiği ortamda fazlasıyla hissettiren tavırlarıyla, insanlardan eksi puan alan Buca Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Alper Güldalı'yı (yeğeniniz) size şikayet ve yaşanan bu durumdan haberdar etmek istedim. Gereği hakkında işlem yapılmasını arz ederim."

Çetin'e daha sonra 'AKİM'e yaptığınız müracaat (141024-0020) numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir" şeklinde dönüş yapıldığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.