Dolar 32,2681
%0.09
Euro 34,8097
%0.11
Altın 2.407,980
%-0.05
Bist-100 10.219,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'da memura dayak iddiası!

Kemalpaşa'da memura dayak iddiası!

Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Aka’ya mobbing uygulanmasıyla gündeme gelen Kemalpaşa Belediyesi bu kez dayak iddiasıyla gündeme geldi. Başkan Uğurlu’nun “Armutlu'ya doğalgaz getireceğiz” yönündeki duyurusuna yorum yapan memur Ercan Okumuş önce Başkan Uğurlu tarafından makama çağrılarak azarlandığı, ardından ise Kem-Bel Müdürü aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yeğeni olan Mustafa Alper Güldalı tarafından dövüldüğü iddia edildi. Hotar’ın yeğeni memur dövdü

  • Ege Postası
  • 06.03.2016 - 19:42
EGEPOSTASI- Ardı ardına yaşanan skandallarla gündeme gelen Kemalpaşa Belediyesi bu kez dayak iddiası ile sarsıldı. Kemalpaşa Belediyesi memurlarından Ercan Okumuş belediye binasında dayak yediği gerekçesiyle Kem-Bel Müdürü aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yeğeni olan Mustafa Alper Güldalı ve belediye personeli İrfan Çelenkoğlu’ndan şikayetçi oldu. Okumuş'un, darp raporu aldığı öğrenildi.   

Dayak olayı şöyle oldu; Kemelpaşa Belediyesi'nde memur olarak çalışan Ercan Okumuş'un Armutlu Mahallesi’ne doğalgaz getirileceği yönündeki haberlerin altına  “belediyenin doğalgaz birimi yok. Yıllardır belediyedeyim ben mi bilmiyorum” ifadeleri üzerine Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun Okumuş’u makamına çağırarak “kaç yıllık memursun, kaç yıldır belediyede çalışıyorsun, bizim belediyemize  doğalgaz birimi var mı, kanalizasyon birimi var mı'” diye sorular sorduğu, bunun üzerine Okumuş'un, "Yok başkanım" diyerek yanıt vermesi üzerine Başkan Uğurlu’nun doğalgaz ve  barajlar konusundan yaptıklarını anlattığı ve bunun üzerine Okumuş'un “Başkanım bunları yaptığınızı bilseydim, bunları yazmazdım” diyerek yanıt verdiği ifade edildi.
 
MEVKİ MAKAMLA ADAM OLUNMUYOR
Bunun üzerine Başkan Uğurlu’nun “Senin derdin ne” diyerek üslubunu sertleştirdiği, buna karşılıkOkumuş'un “benim bir derdim yok başkanım” diyerek yanıt verdiği bunun üzerine Başkan Uğurlu’nun “Bıyıklarını böyle aşağı bırakmayla adam olunmuyor” diyerek Okumuş'u azarladığı iddia edildi. Bu gelişmelerden sonra Okumuş'un,  "Başkanım ben adam gibi adamım, adamlık mevki makamla olunmaz, bana mevkiiniz nedeniyle hakaret edemez siniz” diyerek yanıt verdiği. Bunun üzerine Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun “çık dışarı, bundan sonra seninle uğraşacağım” diyerek memuru makamından kovduğu iddia edildi.   
 
DAYAK İÇİN KUMPAS KURULMUŞ İDDİASI
Bu gelişmelerden sonra Kemalpaşa Belediyesi'nde memur olarak çalışan Ercan Okumuş’un  Kemalpaşa Belediyesi'nde çalışan İrfan Çelenkoğlu tarafından belediyede kameraların olmadığı merdiven boşluğuna çağırarak “buraya gelirmisin, sana bir şey göstereceğim” diyerek yanında çağırdığı iddia edildi. Daha sonra belediyede ışıkların kapatıldığı ve kapıların kilitlendiği  ve Okumuş'un merdiven boşluğuna götürüldüğü ve burada Kem-Bel A.Ş Müdürü ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ında yeğeni olan Mustafa Alper Güldalı’n beklediği ve Okumuş'a dönerek  “sen kimin anasına avradına küfür ettin” diyerek saldırdığı ve Güldal’ın saldırmasıyla birlikte olay yerinde bulunan İrfan  Çelenkoğlu’nun da Okumuş'a  arkadan vurmaya başladığı iddia edildi. Kafasına çok sayıda yumruk darbesi  alan Okumuş’un can havliyle kendisini dışarı attığı belirtildi. Okumuş'un dayak sonrası, Çevre Koruma Müdürlüğü’nün birimine sığındı ve araya girenlerin müdahalesi ile olayın yatıştırıldığı iddia edildi.

Devlet memuru olan Okumuş’un tartaklandığı yerde  belediyede güvenlik kameralarının bulunmadığı kör noktanın seçilmesi olayın bilinçli bir şekilde planlandığı iddialarını gündeme getiriyor.
 
OLAYDAN SONRA ACİL TARTIŞMASI
Olay sonrası eve giden Okumuş'un, yüzünde ve başındaki ağrıların artması sonucunda 112 acili aradığı ambulanstaki görevlilere Kemalpaşa Devlet Hastanesi’ne değil de Ege Üniversitesi Hastanesi’ne gitmek istediğini söylediği ifade edildi. Görevlilerin ise Ege için sevk işlemi yapılması gerektiğini, yasal olarak en yakın hastaneye götürmek zorunda olduklarını belirttiği ifade edildi. Mide bulantısı ve kusma şikayeti olduğunu da ekleyen Okumuş, Kemalpaşa’daki hastane teklifini reddederek kendi imkanlarıyla Bornova’daki Ege Üniversitesi’nin Acil Servisi’ne gitti. Burada, işlemleri yapılan Okumuş, bir gece boyunca müşahede altında tutuldu. Öte yandan Okumuş'un bu akşam yeniden hastaneye gideceği de öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.