Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir İlçe Örgütü 'bizsiz olmaz' dedi

CHP Gaziemir İlçe Örgütü 'bizsiz olmaz' dedi

İzmir'de yüzde 45 olan oy oranını yüzde 60'a çıkarmayı hedefleyen CHP İzmir, geçtiğimiz günlerde "Bizsiz olmaz" projesini kamuoyuyla paylaşmıştı. Proje kapsamında ilk toplantıyı Gaziemir İlçe Örgütü gerçekleştirdi. CHP Gaziemir İlçe Örgütü farkını ortaya koydu

  • Ege Postası
  • 05.03.2016 - 17:09
EGE POSTASI- HABER SERVİSİ-  CHP Gaziemir "Bizsiz olmaz"  proje tanıtım toplantısına Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe eski Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri katıldı. 

"CHP İZMİR SAHAYA İNİYOR: 'BİZSİZ OLMAZ' DİYECEK!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Toplantıda Genel Başkan Yardımcılarının bahsettiği ve geçtiğimiz günlerde CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel tarafından kamuoyuyla paylaşılan “Bizsiz Olmaz” projesi, yeni sandık bazında örgütlenme modeli masaya yatırıldı.



Toplantıda sunumu Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasin Ergül yaparken, her bir sandık için seçmenlerin memleket profili, hangi sokakları kapsadığı, engelli seçmenlerin adresleri, 2011, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde alınan oy oranları ve o sandıkta oy kullanan üyeler tek tek irdelendi. 

Toplantının ikinci bölümünde ise toplantıya katılan üyeler söz alarak tüzük ve sandık örgütlenmesi hakkındaki düşüncelerini aktardı.



Sunum beğeni toplarken,  İlçe Başkanı Umut Tekin ise şunları söyledi; Mahallelerde delege ve üyeler aynı toplantıları gerçekleştirecek. Ve sandık çevresi sorumlularını belirleyeceğiz. Görev sahası içindeki sandıkta oy kullanacak seçmenin evlerini ziyaret edecekler ve doğumdan ölüme kadar yanlarında olacaklar”

Toplantının sonunda tüzük değişikliği hakkında görüşler alınırken, bu görüşlerin bir sonuç bildirisi etrafında toparlanarak İl Başkanlığına iletecekleri öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.