Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin lise örgütlenmesi tam gaz

CHP'nin lise örgütlenmesi tam gaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin liselerdeki gençlik örgütlenmesi olan Halkçı Liseliler'in (Halk Lis) Foça Kolu kuruldu. CHP'nin lise örgütlenmesi tam gaz

  • Ege Postası
  • 24.12.2017 - 11:42

CHP Foça İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet, bazı partililer ve Halk Lis üyesi Foçalı gençler katıldı. Halk Lis Foça İlçe Kurucu Başkanı Caner Aktan'ın okuuğu açıklamada, son zamanlarda Cumhuriyet'in en zor günlerini yaşadığını öne sürüp, Cumhuriyet karşıtlarının iktidardan güç alarak her geçen gün büyüdüğünü iddia etti. "Atatürk ve değerleri her geçen gün çürütülmeye çalışılmakta" diyen Aktan, şöyle devam etti:

"Eğitim sisteminde izlenen politikalar ile iktidarın atadığı öğretmenler bu operasyonu çok güzel yürütmektedir. Yedi düvele karşı savaşarak galip gelen bu millet bir siyasi parti uğruna bölünmeyecektir. Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, rehberimiz Bursa Nutku'dur. Mustafa Kemal'in dediği gibi Türk Genci Cumhuriyet'e ve devrimlerine karşı atılacak bir adımda, 'Bu ülkenin polisi, jandarması vardır' demeyecek, elinde avucunda ne varsa onlarla Cumhuriyeti koruyacaktır" dedi. Aktan'ın açıklamasının ardından Foça belediye Başkanı Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet kısa konuşmalarla gençlere başarılar dilediler. Konuşmalardan sonra Halk Lis Foça Kolu ilk toplantısını yaptı ve başkanlığa Kadir Koldaş seçildi. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.