Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin 4 ilçe belediye başkan adayından ilk mesajlar

CHP'nin 4 ilçe belediye başkan adayından ilk mesajlar

CHP Genel Merkezi 6'ncı PM toplantısında 70 belediye başkanını daha açıklarken, İzmir'den 4 ilçe belediye başkanı belli oldu. Parti Aliağa’da eski İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ı, Kemalpaşa'da eski Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı, Ödemiş’te eski Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener'i ve Kınık’ta eski İlçe Başkanı Ahmet Özkan’ı aday gösterdi. Kritik PM'den ilk onlar çıktı

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 18:52

EGEPOSTASI- CHP'de kritik MYK ve PM toplantıları sonrası 70 belediye başkanı daha açıklandı. Açıklanan 70 belediye başkanı içinde İzmir’den 4 ilçe belediye başkan adayı belli oldu. Parti Aliağa’da eski İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ı, Kemalpaşa'da eski Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı, Ödemiş’te eski Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener'i ve Kınık’ta eski İlçe Başkanı Ahmet Özkan’ı aday gösterdi. 

4 isimde iddialı konuşurken şu mesajları verdi:

DURMAZ: ALİAĞA'YI YENİDEN KAZANACAĞIZ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, "Öncelikle bu onurlu göreve layık gören partime çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir görev aldım ancak bu görevin hakkını vereceğim. Bize inanan partililerimizin ve hemşerilerimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Geçen seçim kaybettiğimiz Aliağa’yı yeniden kazanacağız bunun sözünü veriyorum.  ‘Martın sonunda bahar’ı yaşayacağız. Aliağamıza hayırlı olmasını diliyorum. Hemşerilerimiz de takdir ederek bu kutsal göreve bizi layık görürlerse ilçemiz için en iyisini, birlikte hayata geçireceğiz. Göreve gelirsem Aliağa’yı barışın ve huzurun başkenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

KARAKAYALI: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Kemalpaşa Belediye eski Başkanı ve yeniden aday gösterilen Rıdvan Karakayalı, "Öncelikle partime teşekkür ediyorum. Bana güvendikleri için. Aday olmak kolay değil. Ben 2014 yerel seçimlerini kaybettikten sonra, köy köy, kahve kahve ve ev ev dolaştım. Daha çok AKP ile MHP'nin tabanını kendime bağladım. Şuanda çok iyi durumdayım. Cumhur İttifakı'nın tabanını kendime bağladım, çok çalıştım. Çalışmalarımın meyvesini de aldım. Zoru başaracağız. Şimdi hedefim Kemalpaşa'da belediye başkanı olmak.Tabi öncelikle seçimi kazanacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kemalpaşa'da kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız." diye konuştu 

ŞENER: ÖDEMİŞ'İN SORUNLARINI BİLİYORUM

Şener, “Birgi'de iki dönem görev yaptık. Şimid Ödemiş için çıktık yola. Halkımızın teveccühünü yeniden alacağız. Ödemiş'i halkımızla yönetmek istiyoruz. Ödemiş’in bütün mahallelerinin sorunlarını çok iyi ve yakından biliyorum. Halkımız bu görevi bize layık görürse Ödemiş önemli bir gelişme kaydedecek” diye konuştu.

ÖZKAN: 'RAKİBİMİZİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ'

İlçede aday adaylık başvurusu yapan iki isimden biri olan ve CHP Kınık Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Özkan da, Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayı olan mevcut Başkan Sadık Doğruer ile rakip olduklarını anımsatarak, şunları söyledi: "Karar benim için sürpriz olmadı. Uzun yıllar parti içinde emek verdim. İlçe başkanlığı yaptım. Bunu bekliyordum. Kararı alanlara çok teşekkürler, bana güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Yerel seçimlerden büyük bir başarı ile çıkacağıma inanıyorum. Her şeyi ciddiye alacağız, rakibimizi küçümsemeyeceğiz. Seviyeli ve güzel bir yarış olması için çabalayacağız ve yarıştan biz galip çıkacağız."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.