Dolar 32,4127
%-0.08
Euro 34,8267
%0.25
Altın 2.431,040
%-0.31
Bist-100 9.992,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torun'dan Kocaoğlu açıklaması

Torun'dan Kocaoğlu açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun kritik Parti Meclisi toplantısı sonrası gazetecilerin yeniden aday adayı olmaya karar veren Kocaoğlu ile ilgili soruyu yanıtladı. Torun, "Aziz Kocağlu bizim İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. Kendisi basın aracılığıyla aday olmayacağını açıklamıştı. Şimdi aday adayı olmaya karar verdi. Yetkili kurullar değerlendirilecek ve önümüzdeki süreçte gerekli açıklamayı yapacaktır” diye yanıtladı. PM sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 17:41

EGEPOSTASI- CHP'de 70 adayın daha belirlendiği Parti Meclisi (PM) sonrası Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun açıklamalarda bulundu.

Torun, Kocaoğlu'nun "Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını sürdürdüğü en büyük kent olan İzmir'de ortaya çıkan tablonun, adaylığımla ilgili tarihi bir sorumluluk yüklediğini ve bundan kaçmayacağımı Sayın Genel Başkanımızla paylaştım" sözleriyle adaylık sinyalini ve İzmir adayının ne zaman belirleneceğiyle ilgili gazeteceilerin sorularını yanıtladı.  

Torun, “Çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki PM’de yine büyükşehir, ilçe adaylarını açıklayacağız. Adayların en kısa sürede açıklanmasını umuyorum.  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu basın aracılığıyla aday olmayacağını açıklamıştı. Bugün ise aday adayı olmaya karar verdi. Saygımız var. Yetkili kurullar karar verecek. Önümzdeki süreçte de gerekli açıklama yapılacaktır" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.