Dolar 32,4739
%-0.04
Euro 34,7309
%-0.69
Altın 2.440,330
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Birlik'ten 'sevgi' mesajı

CHP'li Birlik'ten 'sevgi' mesajı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde partisinin olağan kongresinde CHP İlçe Başkanlığı'na seçilen Mehmet Birlik, partililer arasındaki birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, sevgisizliğin bitmesini istedi. CHP'de devir teslim

  • Ege Postası
  • 08.12.2017 - 12:33

Geçen pazar günü Ödemiş Belediyesi Kongre Salonu'nda yapılan olağan kongrede başkan seçilen patates tüccarı Mehmet Birlik, CHP ilçe binasında düzenlenen törende görevi Nazan Dönmez'den devraldı. Diğer adaylardan avukat Erdem Boyacı'nın da katıldığı törende 3.5 yıldır başkanlık görevini yürüttüğünü belirten Nazan Dönmez, Ödemiş'te yapılacak ilk yerel seçimde CHP'nin birinci parti olması için çalıştıklarını söyledi.

Kongrenin bir galibi yada mağlubu olmadığını dile getiren CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik ise bir danışma kurulu oluşturarak yapıcı eleştirilerle partiyi büyütmek istediklerini kaydetti. Birlik şöyle konuştu:

"Birbirimizle kavga etmekle, sosyal medyada, basında tartışmakla bugüne kadar hiçbir yere varamadık. Örgütün seçtiği yönetime herkes saygılı olacak. Önümüzdeki yerel seçimi kazanmamız lazım. Kaybettiğimiz seçimden beri çile çekiyoruz. Birbirimizle uğraşmayı bırakıp rakiplerimizle uğraşacağız. Sokakta, kahvede ya da çarşıda birbirimizi eleştirmeyelim. Bu sevgisizlik bitmeli partide birbirimizi sevmek zorundayız. Sevgi her şeyi getirir. Sevgi o belediyeyi getirir, sevgi Türkiye'de iktidarı getirir. Erdem Boyacı'ya da buraya geldiği için bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kimsenin bana oy borcu da yoktur. Önümüzdeki belediye seçimlerinde aday adaylarımız arasında kesinlikle taraf olmayacağım. Kim çıkarsa o benim belediye başkanım asker gibi emrindeyim."

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ise ülke ekonomisinde kötü bir gidiş olduğunu belirterek, vatandaşın sıkıntılarla boğuştuğunu söyledi. Tek çıkış yolunun CHP iktidarı olduğunu iddia eden Güven, "Temsili adaletin olması gerekir. Ödemiş'te yerelde ve genel seçimlerde zafer kazanabiliriz. Zaten Ödemiş siyasetin ağırlığının olduğu çok önemli ilçelerden biridir" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.