Dolar 32,5547
%0.21
Euro 34,9466
%-0.07
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de sürpriz zirve

CHP İzmir’de sürpriz zirve

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İl Başkanlığı’na bu akşam sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Asuman Ali Güven ile bir araya gelen Başkan Kocaoğlu konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyledi. Alaattin Yüksel ile ilgili “Kimse aramıza giremez” dedi. Kocaoğlu ve Güven'den 40 dakikalık görüşme

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 18:12

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bu akşam 17.30’da İl Başkanlığı’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İl Başkanı Asuman Ali Güven ile görüşen Başkan Kocaoğlu saat 18.07’ye kadar il binasında kaldı. Toplantıda 7 Ocak’ta yapılacak il kongresinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin salonda yapacağı düzenlemelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Başkan Kocaoğlu il binasına girerken “Özel bir görüşmem var. açıklama yapmayacağım” dedi.

Kocaoğlu’nun dün akşam uzlaşı adayı olarak önerdiği iddia edilen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel bugün il başkanlığında adaylığını açıklamasının ardından Yücel ile ilgili partiden tepkiler yükselmişti. 

"ARAMIZA KİMSE GİREMEZ"

Kocaoğlu’nun dün ilçe başkanları ve kendine yakın isimleri arayarak Yücel ismini önermesinin ardından görüşmelerini sürdürürken kendisine en yakın isim olan CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve İl eski Başkanı Alaattin Yüksel’in hayal kırıklığına uğradım açıklamasına vereceği tepki ise merak konusu olmuştu. Kocaoğlu konuyla ilgili “Alaattin benim arkadaşım. Aramıza kimse giremez” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.