Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş disiplin kararı... Gökdemir'e 'kesin ihraç' talebi

CHP İzmir'de flaş disiplin kararı... Gökdemir'e 'kesin ihraç' talebi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısına disiplin kararları damgasını vurdu. CHP Buca İlçe Örgütü’ne kayıtlı Oktay Gökdemir ile Selçuk ilçe başkanlığından gelen üç dosya karara bağlandı. İl yönetimi Gökdemir ve üç partiliyi 'kesin ihraç' istemiyle disipline sevk etti. CHP İzmir'de flaş disiplin kararı

  • Ege Postası
  • 01.08.2019 - 20:56

EGEPOSTASI- CHP İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşti. 2.5 saatlik toplantının ana gündem maddesi disiplin dosyaları olurken, yeni il binası çalışmaları için kurulan komisyon Başkan Yücel ve yönetime bilgi verdi.

GÖKDEMİR'E 'KESİN İHRAÇ' İSTENDİ

CHP Buca İlçe Örgütü’ne kayıtlı Oktay Gökdemir için sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan dolayı şikayet gelmesi üzerine yeniden bir disiplin dosyası açılmıştı. Komisyona ifade vermeye gelmeyen Gökdemir, il yönetimi tarafından 'kesin ihraç' istemiyle disipline sevk edildi.

Yine Selçuk ilçe başkanlığından gelen üç dosyada karara bağlandı. İl yönetimi üç partiliyi 'kesin ihraç' istemiyle disipline sevk etti.

CHP’nin yeni il binası çalışmaları için kurulan komisyon hazırladığı ön raporu il yönetimine sundu. Birkaç yere bakıldığı, araştırmaların ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Komisyon netleştirdikten sonra yönetime getireceği ve yeni il binasının satın alınacağı ifade edildi.

Öte yandan yaklaşan Kurban Bayramı tatili öncesi CHP İzmir İl Örgütü’nün bayramlaşma programı da belli oldu. Alınan karara göre; Bayramlaşma töreni 9 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Kültürpark Fuar’da gerçekleştirilecek.

İl yönetimi, İl Danışma Kurulu toplantısının yeri ve saatinin belirlemesini bir sonraki toplantıya bıraktı. İlçe danışma kurulu toplantılarından gelecek raporların beklendiği vurgulandı. 

Toplantıda ayrıca Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyon kampında açıkladığı 7 ilkede konuşulurken, yarınki belediye başkanları toplantısında alınan kararların başkanlara iletileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.