Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Foça İlçe Başkanı Yıldırım'dan danışma kurulunda flaş mesaj

CHP Foça İlçe Başkanı Yıldırım'dan danışma kurulunda flaş mesaj

CHP Foça İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP iktidarına giden yolda belediye başkanlarına büyük sorumluluk ve görevler düştüğünü dile getirirken, “Belediye başkanlarımızın yükü ağır sorumluluğu büyük CHP örgütleri olarak onlara sahip çıkıp destek olmalıyız” ifadelerini kullandı. Yıldırım'dan danışma kurulunda flaş mesaj

  • Ege Postası
  • 01.08.2019 - 13:54

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü ilçelere verdiği talimat doğrultusunda İlçe Danışma Kurulları son sürat devam ederken, dün CHP Foça İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu'nu gerçekleştirdi.  Toplantı, Reha Midilli Kültür Merkezinde gerçekleşti. Toplantıya CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Foça belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Sevim Köz ve Harun Düşenkalkan, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, İl Disiplin Kurulu Üyesi İlhan Akaltun, Seyrek Belediyesi eski Başkanı Nurgül Uçar ve partililer katıldı.

"BELEDİYE BAŞKANLARINA SAHİP ÇIKMALI VE DESTEK OLMALIYIZ”

Toplantıda konuşan Başkan  CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, CHP’li Belediye Başkanlarının yoğun çalışmasıyla  CHP’nin iktidara taşınacağını ifade etti. Belediye Başkanlarına büyük sorumluluk düştüğünü dile getiren Başkan Yıldırım, “Belediye başkanlarımızın yükü ağır sorumluluğu büyük CHP örgütleri olarak onlara sahip çıkıp, destek olmalıyız. Bu yerel seçimlerde de kazanılan zaferin mimarı olan genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Daha sonra Foça’da taşıma seçmene rağmen seçimi kazanmamızı sağlayan kadın ve gençlik kollarına, ilçe yönetimine, meclis üyelerimize ve bütün parti emekçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.