Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den İzmir'de geniş katılımlı örgüt buluşması

CHP’den İzmir'de geniş katılımlı örgüt buluşması

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun İzmir’e geliyor. İki gün sürecek İzmir programında Böke, Salıcı ve Torun, belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanlarıyla bir dizi toplantı yapacak. Öte yandan ziyaret programı daha önce corona virüs riski göz önünde bulundurularak ertelenmişti.

  • Ege Postası
  • 28.09.2020 - 10:37

EGEPOSTASI- CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili  Selin Sayek Böke, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun iki günlük program kapsamında İzmir’e geliyorlar.

Daha önce 11-12 Eylül olarak planlanan ancak corona virüs riski göz önünde bulundurularak ertelenen programın yeni tarihi netleşti. İki genel başkan yardımcısı 2-3 Ekim tarihleri arasında İzmir’de geniş katılımlı örgüt toplantıları yapacak.Toplantılarda partinin yeni dönem yol haritası için fikir alışverişinde bulunulacak.

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salıcı örgüt faaliyetleri konusunda, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun da belediye çalışmaları hakkında görüşmeler yapacağı aktarıldı.

İlk gün saat 10.00’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda başlayacak toplantıya  İl Başkanı Deniz Yücel ve bazı il yönetcileri ile milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katılacak. 

Açılış konuşmaları ve basın açıklamasının ardından toplantı kapalı devam edecek. Atölye çalışmaları şeklinde yapılacak toplantılar 2 oturum olacak. Daha sonra sunumlar yapılacak ve sunumun ardından ilk gün toplantıları saat 17.00'de sona erecek.

İkinci gün milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimiyle ayrı ayrı toplantılar yapılacak. Daha sonra 12.30’da bütün örgütün katılımıyla daha geniş bir toplantı yapılacak. 

SIKINTI OLAN İLÇELERE ÖZEL TOPLANTI

Öte yandan sıkıntı olan bazı ilçelerle ilgili özel toplantılar yapılacağı öğrenildi. Görüşme odasında masaya yatırılacak sorunların çözüme kavuşturulması bekleniyor.

11-12 EYLÜL PROGRAMI NEDEN ERTELENMİŞTİ'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, virüse yakalandığını öğrenmeden önce İzmir'de Balkan Buluşması'na katılmıştı. Geniş katılımlı buluşma sonrası başta Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’li bazı milletvekilleri ile birçok kişi risk altında kalmıştı.
Genel merkez de yüksek risk gerekçesiyle 11-12 Eylül için planlanan örgüt zirvesini iptal etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.