Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de mesaj trafiği

CHP'de mesaj trafiği

CHP İzmir İl Başkanlığı için aday olacağı netleşen Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Deniz Yücel’in basın açıklaması öncesi mesaj trafiği yaşandı.  İlçe başkanlarının başı döndü

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 14:29

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel'in CHP İzmir İl Başkanlığı için aday olacağını açıklamasıyla birlikte, partide yoğun mesaj trafiği başladı.

Önce Büyükşehir Belediyesi Yücel'in adaylık açıklamasını SMS ile duyurdu. Ardından gözler Buca'ya çevrildi. CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ilçe başkanlarına bir mesaj atarak konuyla ilgili yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istedi. Akdağ’ın ilçe başkanlarına attığı mesajda “Sayın ilçe başkanlarım. Bugün saat 14.30'da CHP İl Başkanlığı adaylık açıklaması yapacağını duyuran Sayın Deniz Yücel benim ilçemden olması benimle ilgili bir bir yanlış algıya neden olmasın. Bize verdiğiniz komisyon görevi ve güven konusunda bir endişeniz olmasın” dediği ifade edildi.

İlçe başkanları hafta içinde fikir alışverişi toplantısı yapmış ve sonuç bildirgesi açıklamıştı. Bu bildirgede il başkanı tarifi yapılmış ve isim bildirilmemişti.

SINDIR'DAN ATAK: KİM ÖNERDİ'

Öte yandan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’ın da basın yoluyla aday açıklamasını öğrendikten sonra bir mesaj ile ilçe başkanları ve örgütün fikrini almak istediği ve bir SMS gönderdiği öğrenildi. Mesajda Sındır “Arkadaşlar, il başkanlığı için basın yoluyla duyduğum ve Sn. Aziz Kocaoğlu tarafından ‘Uzlaşı’ aday betimlenerek önerilen Sn. Deniz Yücel ismini ilçe başkanı arkadaşlarımızdan önermiş olan veya kendisine bu ismle ilgili görüş sorulan veya olumlu görüş bildirmiş bir ilçe başkanı arkadaşımız var mı öğrenmek istiyorum. Dilerseniz düşüncenizi benimle doğrudan paylaşırsanız sevinirim” ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.