Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'Kiraz' mesaisi!

CHP'de 'Kiraz' mesaisi!

CHP İzmir Örgütü, son beş seçimdir üst üste partinin yüzünün gülmediği tek ilçe olan Kiraz'a çıkarma yapacak. Cuma günkü günü birlik mesaide üreticinin ve halkın sorunları dinlenecek.CHP yönetimi, Kiraz Belediyesi önünde işten çıkarılan işçilerle ilgili basın açıklaması yapacak. CHP İzmir Örgütü tam kadro alan çalışması yapacak

  • Ege Postası
  • 25.07.2016 - 12:37

ABDULHAKİM KÜÇÜK/EGEPOSTASI- CHP İzmir Örgütü, geçtiğimiz ay yaptığı Ödemiş çıkarmasının ardından bu Cuma günü tam kadro Kiraz'a gidecek.

2009 yerel seçimlerinden sonra yapılan 5 seçimde partinin yüzünün hiç gülmediği Kiraz mesaisinde İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra İzmir Milletvekilleri, İzmirli Parti Meclisi Üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları yer alacak.

Kiraz CHP İlçe Başkanlığı'ndan başlayacak mesai, ilçedeki sendika, odalar ve muhtarların ziyaret edilmesi ile devam edecek.

Ayrıca Kiraz Belediyesi tarafından çıkartılan işçiler ile ilgili olarak işe dönmeleri için daha önce hukuki süreç başlatan CHP yönetimi, Kiraz Belediyesi önünde işçilerle ilgili basın açıklaması yapacak.

Örgüt ilçede köylere dağılarak vatandaşla bire bir temas kuracak. CHP Heyeti halkın yanı sıra fiyatlardaki düşüşle kara günler geçiren tarım ve hayvancılık yapan Kirazlıların sorunlarını dinleyecek. CHP’liler üreticiye partinin ekonomik politikalarını anlatacak, kooperatifleşme vurgusu yapacak ve Büyükşehir’in hizmetlerini aktaracak.


İHSANOĞLU’NUN İKİNCİ SIRADA ÇIKTIĞI TEK İLÇE
2009 yerel seçimlerinde Kiraz'da belediyeyi kazanan CHP'nin yüzü sonraki hiçbir seçimde gülmedi. 2011 genel seçiminde CHP Kiraz’da 9 bin oy alırken, 12 bin oy alan AK Parti’nin gerisinde kaldı. 2014 yerel seçimlerinde ise ilçe kaybedildi. CHP’nin İzmir’de kaybettiği 8 ilçe arasında Kiraz’da vardı. CHP, son yerel seçimde ilçede üçüncü parti oldu.  Yerel seçimden 5 ay sonra yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise CHP’nin tam destek verdiği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu, 30 ilçeden sadece Kiraz’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kaldı. Erdoğan yüzde 50 oy alırken, İhsanoğlu yüzde 46 oy da kalmıştı.  CHP, 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde Kiraz’da ikinci parti oldu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.