Dolar 32,3919
%-0.09
Euro 34,6280
%-0.5
Altın 2.390,670
%-1.82
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'lilerden çocuklara ayakkabı yardımı

MHP'lilerden çocuklara ayakkabı yardımı

MHP Narlıdere İlçe Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi çocuklara 150 çift ayakkabı dağıtıldı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2016 - 13:23

Ramazan ayı süresince erzak dağıtan, Ramazan Bayramı'nda 'Bir çocuk da sen giydir' kampanyası yapan MHP Narlıdere İlçe teşkilatı, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı dağıtarak sevindirdi. Kampanya hakkında bilgi veren MHP Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin, ilçede bulunan yardıma muhtaç çocuklara 150 çift ayakkabı dağıtarak, onları bir nebze olsun sevindirmeye çalıştıklarını belirtti. Keskin, kadın sığınma evinde yaşayan çocuklar başta olmak üzere, maddi gücü yerinde olmayan vatandaşların onurunu kırmadan bu yardımları dağıttıklarını ifade etti.

Narlıdere MHP İlçe Başkanı Metin Keskin, "İlçe başkanlığına atandığımız günden beri bu tür kampanyalara ağırlık vermeye çalışıyoruz. Bizim siyasi anlayışımızın en temel esaslarından biri de vatandaşımızın oyunu değil; hayır dualarını almaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu kara bulutlu günlerde vatandaşlarımızı bir nebze gülümsetebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Narlıdere ilçesinde maddi bakımdan ihtiyaç sahibi birçok kişi olduğunu ve onlara ellerinden geldiğince karınca kararınca yardım yaparak ulaşmaya devam edeceklerini belirten Metin Keskin, hayırseverleri de yardım yapmaya davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.