Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bruno Alves, aklındaki ciddi başarıları Fenerbahçe'de yakalamak istiyor

Bruno Alves, aklındaki ciddi başarıları Fenerbahçe'de yakalamak istiyor

Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves, aklındaki ciddi başarıları yakalama ihtimalinin Fenerbahçe'de yüksek olması nedeniyle sarı – lacivertlileri tercih ettiğini söyledi.Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 17:50
Fenerbahçe’nin yeni transferi Bruno Alves, aklındaki ciddi başarıları yakalama ihtimalinin Fenerbahçe'de yüksek olması nedeniyle sarı – lacivertlileri tercih ettiğini söyledi.

Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de yeni transfer Bruno Alves, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bruno Alves, Fenerbahçe’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Takım arkadaşlarım tarafından çok güzel bir şekilde karşılandım. Onlarla birlikte olmaktan çok zevk alıyorum. Kampa biraz geç katıldım, onların seviyesine geleceğimi ve kısa sürede adaptasyon sürecini atlatacağımı düşünüyorum. Takım olarak ciddi hedeflerimiz var ve bunları başarmak için yola çıktık."

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Portekiz temsilcisi Benfica karşısında Fenerbahçe'yi takip edip etmediği sorulan Bruno Alves, "Fenerbahçe'nin bu yolda gösterdiği başarı, her kulvarda her rakibe karşı mücadele edebileceğini ve mücadele ettiği zaman da en iyi şekilde sonlandırabileceğini gösterdi. Bunu da Fenerbahçe açısından çok önemli bir artı olarak görüyorum." cevabını verdi.

Fenerbahçe'ye transfer olmasındaki etkenlerin neler olduğu sorulan Portekizli futbolcu, "Türkiye hakkında buraya gelmeden önce çok güzel ve pozitif düşüncelerim vardı. Hem kardeşimin Beşiktaş'ta oynamış olması, hem de Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a karşı forma giymiş olduğumdan dolayı Türk futbolunu yakından tanıma imkanı bulmuş olmam. Hem de aklımda olan ciddi başarılar yakalama ihtimalinin Fenerbahçe'de yüksek olması etkili oldu." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye gelmek için çok ciddi isteği olduğunu da dile getiren Bruno Alves, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kariyerimde yeni ve daha güzel sayfalar açmak istiyorum. Bu kariyerimin ilerlemesi için de bu başarıların Fenerbahçe’de elde edebileceğimi düşünmemdi. Bu sebeple ilk düşüncem Fenerbahçe'ydi bu nedenle buraya gelmekte tereddüt etmedim."

Beşiktaş'ta forma giyen vatandaşları Fernandes ve Almeida'yla ilgili bir soruya karşılık da Bruno Alves, "Bahsettiğiniz isimler benim yakın arkadaşlarım her ne olursa olsun saha içine girdiğimiz zaman herkes kendi başarısı için ter döküyor. Ben de Fenerbahçe için ter dökeceğim." diye konuştu.

"ASIL HEDEFİM FENERBAHÇE'NİN ARZULADIĞI KUPALARI KAZANMAKTIR"

Bruno Alves, 'Frikikten attığın gollerin bir benzerini de Fenerbahçe'de atabilecek misin'' şeklindeki soruya ise şu karşılığı verdi:

"Benim saha içindeki asıl görevim defansım için mücadele etmek ve takımımın gol yemesini engellemektir. Bir gol atma şansı geçerse elime, bunu en iyi şekilde değerlendirmek isterim. Bunu da başarırsam çok mutlu olurum. Benim buradaki asıl amacım kendi görevimi yerine getirmek bu görevi yerine getirirken de Fenerbahçe'ye elimden gelenin fazlasıyla katkıda bulunup Fenerbahçe'nin arzuladığı o kupaları kazanmaktır."

"BUNUN KARARINI HOCA VERECEK"

Yabancı sınırlamasından dolayı bazı maçlarda tribüne çıkabileceği yönündeki bir soruyu da Bruno Alves, "Benim görevim antrenmanlarda ve saha içerisinde görevimi en iyi şekilde yerini getirip hocanın değerlendireceği oyunculardan biri olarak sahada olmaktır. Bunu başarmak için buradayım. Hocamı kararlarını eleştirmem, asla sorgulamam. Takımın başarısı için en doğru kararı alacak takımın başındaki insandır. Tabii ki buraya oynamak için geldim. Fenerbahçeye katkıda bulunmak ve Fenerbahçe için başarılar elde etmek için geldim. Ben görevimi yaptıktan sonra kadroda kimin oynayacağına hoca karar verecektir." şeklinde cevapladı.

"AVRUPA'DA BÖYLE YER GÖRMEDİM"

Topuk Yaylası Tesisleri'ni öven ifadeler de kullanan Bruno Alves, "Böyle bir güzel bir tesiste konaklamak sahalarda yer almak çok güzel. Avrupa'da böyle bir yer görmedim." dedi.

Daha önce oynadığı takımlarda böyle tesisler görmediğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Buranın faydasını görüp, burada yaptığımız idmanlarda kendimizi geliştirip başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.

"EN ZOR GÖREV HOCAMIZA DÜŞÜYOR"

Defansta birlikte görev alacağı Kadlec, Bekir ve Yobo gibi isimlerle anlaşıp anlaşmayacağı yönündeki bir soruya da Portekizli futbolcu, saha içinde dilin olmadığını futbolun dilinin ortak olduğunu kaydederek, şu şekilde cevapladı:

"İyi anlaşabileceğimizi ve iyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum. Saydığınız isimlerin hepsi kaliteli isimler. Kim olursa olsun sahadaki görevini en iyi şekilde yapacaktır. Burada en zor görev hocamıza düşüyor. Herkes çok iyi çalışıyor, bu çalışmanın sonunda forma kapmak istiyor. Bunları yaparken hocanın sahada kimlerin olacağını seçmesi kolay olmayacaktır diye düşünüyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.