Dolar 32,3942
%0.11
Euro 34,7850
%-0.02
Altın 2.396,200
%-0.03
Bist-100 10.237,00
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır'da Demirezen güven tazeledi

Bayındır'da Demirezen güven tazeledi

AK Parti İzmir 6’ncı Olağan Kongresi’nde bugün Bayındır’da sandık kuruldu. İlçe Başkanı Demirezen 429 delegenin 343'ünün oyunu alarak güven tazeledi. AK Parti’de kongre mesaisi sürüyor

  • Ege Postası
  • 09.03.2018 - 10:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 3 Mart’ta startını verdiği ilçe kongre süreçleri tam gaz sürüyor. Görevi devir alır almaz başlattığı kongre takvimi ve ilçe başkanları tayini süreci süren AK Parti İzmir’de, bugün ve hafta sonu 4 ilçede daha tamamlanmış olacak. AK Parti İzmir Teşkilatı’nın 6’ıncı Olağan Kongre süreci 3 Mart’ta Bergama ve Kınık ile başlayıp, Beydağ ve Kiraz kongreleri ile sürmüştü. 

Bu haftaki kongre mesaisi Bayındır ile başladı. Bayındır Düğün Salonu'nda saat 14.30'da başlayan kongreye mevcut Başkan Uğur Demirezen ile gidildi. 

Kongreye AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Atilla Kaya, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar,Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Kadın Kolları Başkan Gözde Keskin ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını üstlenen İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Bayındır'ın AK Parti hizmetlerinden faydalanamadığını söyleyerek, "Değerli hemşerilerim inşallah 2019'da yeniden AK Partili bir belediye ile Bayındır'ı buluşturacağız. Bayındır özellikle bu geçmiş 4 yıllık dönemde maalesef beceriksiz bir yerel yönetimin eli altında." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de kongredeki konuşmasında Bayındır'a 100 yataklı bir hastane yapımı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Tek liste ile gidilen seçimde 400 delegeden 343'ünün oyunu alan Uğur Demirezen yeniden başkanlığa seçildi. 

Demirezen, makam ve mevkilerin geçici olduğunu, asıl olanın millete hizmet olduğunu söyledi. 

Demirezen’in listesi şu şekilde:

HAFTA SONU 3 İLÇEDE DAHA SANDIK KURULACAK

İlçe kongreleri yarın Karabağlar ile devam edecek. Kongre maratonu 11 Mart Pazar günü de Menderes ve Torbalı ilçeleriyle sürecek.

BERGAMA, KINIK, BEYDAĞ VE KİRAZ’DA BAŞKANLAR YENİDEN SEÇİLDİ

Bergama’da Hakan Koştu başkan seçilirken, Kınık’ta Sami Mollaahmet yeniden başkan seçildi. AK Parti İzmir milletvekillerinin de program yoğunluğuna göre katıldıkları ilçe kongrelerinin üçüncüsü Beydağ’da gerçekleşmiş, mevcut başkan Ogün Asil Aydoğdu başkan olmuştu. Kiraz’da ise İbrahim Yılmaz delegelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek görevine başlamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.