Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yıldırım Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti... Kongre mesajını verdi

Başkan Yıldırım Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti... Kongre mesajını verdi

CHP'de yaklaşan kongre süreci öncesi ilçe başkanlarının Ankara turları devam ediyor. Son olarak CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Genç Başkan'dan Kılıçdaroğlu'na dikkat çeken ziyaret

  • Ege Postası
  • 03.09.2019 - 13:58

HAYRULLAH YILDIZ/ EGEPOSTASI- CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, yaklaşan kongre süreci öncesi Ankara'da dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi.

Genç Başkan Yıldırım, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yıldırım, görüşmeye işilikin fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Foça ve Foça örgütümüz ile ilgili güzel dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ederim.." notuyla paylaştı.

Görüşmeyle ilgili Egepostası'na değerlendirme yapan Yıldırım, "31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdik. Foça ile ilgili bilgiler verdik. Örgütün istediği ve desteklediği belediye başkan adayını (Fatih Gürbüz)  gösterdiği için teşekkürlerimizi ilettik" dedi. 

Kongrede aday olacak mısınız sorusunayanıtı veren Yıldırım, "Takvim kesinleşmedi ancak şartlar olgunlaşırsa bir dönem daha ilçe başkanlığı yapmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.