Dolar 32,5948
%0.33
Euro 35,0146
%0.12
Altın 2.451,610
%0.63
Bist-100 9.763,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu’ndan kongre açıklaması

Başkan Kocaoğlu’ndan kongre açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı seçimi öncesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Başkan Kocaoğlu’ndan kongre açıklaması

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 15:22

CHP İzmir İl Başkanlığı için Meclis CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel adını öneren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sürece dair basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı seçimine uzlaşmayla girmek ve iktidara giden yolda kol kola ilerleyebilmek için bir süredir yoğun bir görüşme trafiği yaşadıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, Parti Meclisi üyeleri,  milletvekilleri,  Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla  yaptıkları istişareler sonucunda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin aydınlık yüzüne yakışan, çalışkan, bilgili ve vizyon sahibi bir adayın etrafında kenetlenmek gerektiği konusunda ortak kanı oluştuğunu vurguladı. Kocaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Bu da Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül verenler açısından memnuniyet verici bir durum. Görüşmelerimiz çok verimli geçti. İlçe başkanlarımız da toplantılar yaparak doğal ve haklı olarak sürece müdahil oldular. Biz bütün arkadaşlarımızla görüşerek aday profili üzerinde uzlaştık ve görevimizi tamamladık. Birlik beraberlik içinde hareket edebileceğimizi ve konsensus sağlayabileceğimizi gördük. Sürece katkı koyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası CHP İl delegelerinin takdiri ve özgür iradesine kalmıştır.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.