Dolar 32,3806
%-0.13
Euro 34,6926
%-0.32
Altın 2.406,000
%-1.19
Bist-100 10.096,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Pekdemirli: Yerel seçimler çok önemli

Bakan Pekdemirli: Yerel seçimler çok önemli

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Yerel seçimler çok önemli. Bazıları diyor ki 'AK Parti kaybetsin, parlamenter sisteme geri dönelim.' Bu ihtimalin olmaması için bu seçimleri kazanmamız lazım. Prangalardan kurtulduk, yürütmenin başındaki kişiler olarak asla bahanemiz yok. Başarıya ulaşmanın yolunu bulacağız, daha büyük başarılara imza atmamız gerekiyor" dedi. Daha sonra sektör temsilcileriyle bir araya gelen Pakdemirli, tarım ve orman sektörünün sorunlarını el alıp çözeceklerini üreticiyi ezdirmeyeceklerini belirterek, "Beni her yerde göreceksiniz. Ben mutlaka üreticilerle beraber olacağım" dedi. Bakan Pakdemirli AK Parti İl Başkalığını ziyaret etti

  • Ege Postası
  • 14.07.2018 - 16:04

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaretinde, ben de teşkilatın içinden, sizlerin arasından gelen bir kardeşinizim. Göreve gelir gelmez Anadolu ziyaretlerine İzmir ile başlama kararı aldığını söyledi. 

Bakan Pakdemirli yeni dönemde daha büyük başarılara imza atmak için daha çok çalışacaklarını belirtti. 

Seçimden sonra vaktin artık çalışma vakti olduğunu dile getiren Pakdemirli, "Seçimi bitirdik güzel bir zafer var. Şimdi herkes işine gücüne baksın, Türkiye için çalışsın. Türkiye artık yeni bir sisteme uyandı." dedi.

Pakdemirli, AK Parti teşkilatının büyük başarılara imza attığını söyleyerek, 21. yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olabileceğini kaydetti. 

YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

İzmir'in de çok güzel bir kent olduğunu ve iyi hizmeti hak ettiğini vurgulayan Pakdemirli, şöyle konuştu:

“İzmir’i iyi anlayacak insanlara ihtiyacımız var. Sizlerle AK Parti kurulduğundan beri birlikteyiz. Birçok başarıya imza attık. Bugün dünden daha fazla çalışmamız lazım. Bugün farklı bir sistem var. 21’inci yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olabilir. Ben dünyayı da dolaşabilirim ama İzmir’den başka gelip oturacak, dinlenecek bir yer göremiyorum. İzmir o kadar güzel bir yer ki bütün bu çarpık yapıya rağmen doğasıyla, medeni insanlarıyla dünyanın en güzel kentlerinden birisi. Eğer bu partideysek, hizmet üretecek iddiamız varsa daha çok çalışmalıyız. Önümüzde yerel seçimler çok önemli. Parlamenter sistemden başkanlık sitemine geçtik. Bazıları diyor ki ‘seçimi AK Parti kaybetsin parlamenter sisteme geri dönelim’. Bu ihtimalin olmaması için bu seçimleri kazanmamız lazım. Prangalardan kurtulduk, yürütmenin başındaki kişiler olarak asla bahanemiz yok. Başarıya ulaşmanın yolunu bulacağız, daha büyük başarılara imza atmamız gerekiyor."

Bakan Pakdemirli, "Geçmiş başarılar geleceğin garantisi değil. Bugünkü beklentiler çok yüksek. Daha çok başarıya imza atmamız gerekiyor. Değerli başkanımın (Aydın Şengül’ü kastederek) Ankara’da bir evi var artık. Bir teşkilatın Ankara’da ne kadar çok temsilcisi varsa o kadar iyidir. İzmir buradan hakkını almalı. Şu an görünen tabloya göre İzmir fazlasıyla hakkını aldı. Cumhurbaşkanımıza bu görevi bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu sorumluluk ağır bir sorumluluk. İnşallah başarılı olacağız. Üreticimizi ezmeden, tüketicileri de enflasyona yedirmeden hepsinde iyi noktaya geleceğiz. İşimiz zor. Zoru yapacağız imkansız da zaman alır” dedi.  

Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı görevi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, gıda, tarım ve orman ürünleriyle Türkiye'yi iyi bir noktaya getirmek için çalışacağını anlattı.

ŞENGÜL: "HEP BERABER BİR AİLE OLACAĞIZ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de uzun yıllar siyasetin içinde yer almış, İzmir için önemli projeler üretmiş Bekir Pakdemirli'yi Tarım ve Orman Bakanı olarak ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve şunları söyledi;

Sayın cumhurbaşkanımıza ve sayın meclis başkanımıza teşekkür ediyoruz. İzmir’e böyle bir bakanlık verdikleri için. Yol arkadaşımıza böyle bir görev verdikleri için. Bir kentte bakan olunca sorunları çok daha rahat çözebiliyorsunuz. Geçmiş dönemde de Binali Yıldırım bakanlık ve başbakanlık yapmıştı. Ulaştırmaya ilgili hemen hemen her şeyi çözdük.  İzmir aslında görünmeyen bir tarım şehri. Ege Bölgesi tarım katma değerinin yüksek olduğu bir bölgedir. Biz de tarımla iç içeyiz. Orman alanları Ege’de çok daha fazladır.  Sayın bakanımızı geçmişten tanıyorsunuz. 2011’de beraber milletvekili adayı olduk. Beraber koşturduk. 35 projeyi hazırlarken sayın bakanımızın büyük katkısı var. Kendisi iş üretir, fazla konuşmaz. Bu da bizim için son derece memnun edici bir şeydir. Meclis başkanımız zaten İzmirli, artık bizden biri. Hep beraber bir aile olacağız” 

İZMİR'DE ÖNEMLİ İŞLER YAPACAĞIZ

İzmir’de çok şeyi değiştiririz diyen Şengül, “Çok iyi organize olursak ilçe sayımızı 15’lerin üzerine çıkarabiliriz çok zor değil. İzmir’i kazanamayız diye bir şey yok. Artık yeter. İzmir’in AK Parti’ye ihtiyacı var. Biz birçok şeyi yapıyoruz ama yerel yönetimler bizimle beraber olmadığı için yarım kalıyor. İzmir’i marka şehir yapma yolunda önemli işler yapacağız.  Sayın bakanımızın sahalarda gözü kulağı olacağız. Gerçekten iyi bir ekip olduk” diye konuştu. (Haber Servisi/AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.