Dolar 32,3736
%-0.2
Euro 34,7908
%0.14
Altın 2.434,730
%-0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Arslan 2 günlük mesai için İzmir’de!

Bakan Arslan 2 günlük mesai için İzmir’de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı sabah saatlerinde İzmir'e geldi. 2 günlük İzmir programı kapsamında birçok projeyi yerinde inceleyecek Arslan'ın ilk durağı Sabuncubeli Tüneli oldu. Ve Bakan Arslan İzmir'de

  • Ege Postası
  • 28.09.2016 - 11:39

EGE POSTASI- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan iki gün sürecek İzmir programı için İzmir'e geldi. Bakan Arslan'ı Adnan Menderes Havalimanı’nda İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekilleri ve AK Partili başkanlar karşıladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan’ın 2 günlük programına yapımı devam eden Sabuncubeli Tüneli’nde yaptığı incelemeyle başladı. Bakan Arslan'a yapımı tamamlandığında İzmir-Manisa arasını 15 dakikaya indirecek tüneldeki son durum hakkında bilgi verildi.

İzmir- İstanbul Otoyolu'nun İzmir ayağındaki çalışmaları izleyecek Bakan Arslan ayrıca İZBAN'ın Selçuk aksı çalışmaları hakkında Tepeköy şantiyesinde bilgi alacak.

Bakan Arslan Adnan Menderes Havalimanı’nda yapacağı incelemenin ardından günü Vali Ayyıldız’ı ziyaret ederek tamamlayacak. Arslan yarın da önce medya temsilcileriyle buluşup sonra da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra kentten ayrılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.