Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Soylu'dan çöp tesisi eleştirisi: Başkan Kayalar Menderes'i sahipsiz bıraktı

AK Partili Soylu'dan çöp tesisi eleştirisi: Başkan Kayalar Menderes'i sahipsiz bıraktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Menderes'e yapılması planlanan Katı Atık Entegre Tesisi tartışmaları sürerken, Menderes Belediyesi eski Başkanı AK Partili Bülent Soylu, hem Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a hem de CHP'li meclis üyelerine tepki gösterdi. AK Partili Soylu'dan çöp tesisi eleştirisi

  • Ege Postası
  • 18.01.2020 - 11:09

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ocak ayı 3. birleşiminde Menderes ilçesi orman arazisine yapılması plananan Katı Atık Entegre Tesisi tartışmaları yaşandı. Meclis toplantısına Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Kayalar ile CHP'li meclis üyeleri katılmadı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Menderes'i ikna turlarıysa devam diyor. Geçtiğimiz günlerde Menderes Belediyesi meclis üyelerini konu hakkında bilgilendiren Başkan Soyer, 20 Ocak Pazaretesi günü de muhtarlarla bir araya geleceği ve onları bilgilendireceği öğrenildi.

Öte yandan Menderes'e yapılması planlanan Katı Atık Entegre Tesisi tartışmaları sürerken, eski belediye başkanı AK Partili Bülent Soylu yazılı açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. AK Partili Soylu, Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ile CHP'li meclis üyelerini Menderes'i sahipsiz bırakmakla suçlarken, "tüm hemşehrilerimi Menderes'e sahip çıkmaya davet  ediyorum" dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKMAYANLARI TARİH DE MİLLET DE UNUTMAZ

AK Partili Soylu'nun açıklaması;

"Değerli hemşehrilerim bugün İzmir Büyükşehir Meclisi'nde, Menderes'e yapılacak olan çöp tesisi oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi. Hayırlı olsun demeyeceğiz tabiiki bu konu üzerine daha uzunca konuşmalar yapılacak. Ancak çöp tesisinin yapılması vs. gibi konuların dışında bugün yaşanan daha acı ve üzücü olan İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Menderes Belediye Başkanı'nın ve CHP'li meclis üyelerinin olmayışıdır. Menderes'i teslim ettiğiniz emanet ettiğiniz arkadaşlar bu kadar önemli, Menderes'in geleceğini ilgilendiren bu konu da Menderes'i bugün sahipsiz bırakmışlardır. Buradan tüm hemşehrilerimi Menderes'e sahip çıkmaya davet  ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.