Dolar 32,2838
%-0.61
Euro 34,6443
%-0.46
Altın 2.412,390
%-0.43
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kongre mesaisinde sona gelindi! Hafta sonu üç ilçede seçim var

CHP İzmir'de kongre mesaisinde sona gelindi! Hafta sonu üç ilçede seçim var

CHP İzmir’de ilçe kongreleri sürecinde sona gelindi. Hafta sonu Karşıyaka, Menemen ve Beydağ’da seçim heyecanı yaşanacak. Cumartesi günü merakla beklenen iki adaylı Karşıyaka İlçe Kongresi var. İlçe kongrelerinin İzmir’deki son günü olan 19 Ocak Pazar ise 4 adayın yarışacağı Menemen ve uzlaşı aday ile kongreye gidilen Beydağ’da sandık kurulacak. CHP'de kongre mesaisinde sona gelindi

  • Ege Postası
  • 17.01.2020 - 12:01

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 37. Olağan Kurultay süreci devam ederken ilçe kongrelerinde sona gelindi. CHP İzmir’de bugüne kadar 27 ilçe seçimini yaptı. Bu hafta sonu yapılacak seçimlerle İzmir’de ilçe kongreleri tamamlanmış olacak. 

İzmir'de hafta sonu Karşıyaka, Menemen ve Beydağ’da delegelerin önüne sandık konulacak. Delegeler ilçe başkanını, ilçe yönetimlerini ve il kongre delegelerini seçecek.

KARŞIYAKA MERAKLA BEKLENİYOR

Merakla beklenen Karşıyaka İlçe Kongresi 18 Ocak Cumartesi günü (yarın) gerçekleştirilecek. Kongre Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak. 2 dönemdir ilçe başkanlığını yapan Uğur Yıldırım kongrede aday değil. Mavişehir’deki delehe seçimlerinde ayrı listelerde yarışan Serdar Koç ve Serdar Yavaşoğlu bu kez kongrede ilçe başkanı olabilmek için yarışacak.

MENEMEN'DE 4 ADAYLI YARIŞ

Menemen İlçe Kongresi 19 Ocak Pazar günü saat 11.00’de Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda başlayacak. 4 adaylı seçim heyecanı yaşanacak kongrede,  Ömer Güney, Sadık Tanrıverdi, Mehmet Çoban ve Turan Erdoğan ilçe başkanı olabilmek için kıyasıya yarışacak.

BEYDAĞ’DA “UZLAŞI ADAY”

Beydağ İlçe Kongresi Beydağ Belediye Düğün Salonu’da yapılacak. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu aday olmayacağını açıklarken, kongreye eski meclis üyesi Şakir Başaran ‘uzlaşı aday’ olarak gidiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.