Dolar 32,5124
%0.08
Euro 34,9313
%-0.12
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Meclis Üyesi’nin FETÖ gözaltısına ilçe başkanı yorumu: Kardeşimiz bile olsa...

AK Partili Meclis Üyesi’nin FETÖ gözaltısına ilçe başkanı yorumu: Kardeşimiz bile olsa...

AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü K.B’nin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına ve sorguya alınmasını basından duyduğunu belirten AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, FETÖ ve PDY’nin kırmızı çizgileri olduğunu dile getirdi: “Kırmızı çizgimiz var. Konu FETÖ olduğunda kardeşimiz bile olsa ne yanında ne yakınında dururuz. Yakınında bile durmayız” dedi. AK Partili Meclis Üyesi’nin FETÖ gözaltısına ilçe başkanı yorumu:

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 13:59

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü K.B’nin FETÖ/PDY Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişiden biri olan K.B’nin soruşturması sürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, konuyu basından öğrendiğini, meclis üyeleri K.B’nin FETÖ bağlantısıyla ilgili hiçbir bilgilerinin olmadığını söyledi.

ONUN BAĞIYLA İLGİLİ HİÇBİR BİLGİMİZ YOK

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı, soruşturmanın sürdüğünü, insani olarak soruşturma sonunda FETÖ üyesi olmamasını dilediklerini belirterek, “Basından öğrendim. Bizim onun bağıyla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Soruşturma geçiriyor. Bu soruşturmanın sonunda netleşecek. Soruşturma kapsamında suçsuz olmasını insani olarak dileriz. Dileğimiz kimsenin bu işe bulaşmamış olmamasıdır” dedi.

KONU FETÖ OLDUĞUNDA KARDEŞİMİZ BİLE OLSA, YAKININDA BİLE DURMAYIZ  

FETÖ ve PDY’nin kırmızı çizgileri olduğunu, konu FETÖ olduğunda kardeşlerinin dahi yanında bulunmayacaklarını dile getiren AK Partili Seferihisar İlçe Başkanı Nişancı, “Kırmızı çizgimiz var. Konu FETÖ olduğunda kardeşimiz bile olsa ne yanında ne yakınında dururuz. Yakınında bile durmayız” şeklinde değerlendirmede bulundu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.