Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'den sonra Kaya da Kocaoğlu'nu hedef aldı

Şengül'den sonra Kaya da Kocaoğlu'nu hedef aldı

İzmir’deki stat polemiği yeniden alevlendi. Hafta sonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Tire Stadı’nın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğu’nun, “Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler!" sözlerine AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’den sonra İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan da sert yanıt geldi. Şengül'den sonra Kaya da Kocaoğlu'nu hedef aldı

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 13:16

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef aldı.

Başkan Kocaoğlu’nun Tire’de gerçekleşen stat açılışında yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, Başkan Kocaoğlu’nun Karşıyaka ve Göztepe statları başta olmak üzere yapmak istedikleri statların engelleyicisi olduğunu savunarak, “Siz bangır bangır 'istemezük yapmayın' diye bağırdıkça biz de bangır bangır 'yapıyoruz' demeye, YILDIRIM hızıyla İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medya hesabından Kocaoğlu’na şunları söyledi;

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Sn. Aziz Kocaoğlu şöyle demiş; 'Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler!'

Sn. Kocaoğlu, bu stadyumların yapılmasını istemediğinizi, bunun için bangır bangır bağırmaktan da öte, davalar açıp engellemeye çalıştığınızı tüm İzmir biliyor. İstemediğinizi anlatmak için daha ne yapabilirsiniz ki zaten! İstemiyorsunuz, anladık.

Bu üç stadyumun da şu andaki mevcut yerlerine yapılmasını isteyenler, kulüplerimizdir ve armalara sevdalı İzmirli hemşehrilerimizdir. Eğer engellemeseydiniz, İzmir'in üç stadyumu da şimdiye kadar çoktan hizmete açılmış olurdu.

Ama siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, biz bu stadyumları yapacağımıza söz vermiştik ve yapıyoruz. Siz bangır bangır 'istemezük yapmayın' diye bağırdıkça biz de bangır bangır 'yapıyoruz' demeye, YILDIRIM hızıyla İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz...”

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.