Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,7808
%-0.24
Altın 2.421,140
%-0.37
Bist-100 9.677,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın Şengül’den Başkan Kocaoğlu’na stat tepkisi

Aydın Şengül’den Başkan Kocaoğlu’na stat tepkisi

Tire’deki stat açılışında konuşan ve kent içinde stat yapımına siyaset bulaştığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından birbiri ardına mesaj yazan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yapmak istedikleri Karşıyaka ve Göztepe statlarının engelleyicisinin Başkan Kocaoğlu olduğunu savunarak, “Spora siyaseti bulaştıranın kendisi olduğunu açıkça söylemekten çekinmiyorum. Başka şehirler üzerinden kendisine siyasi rant sağlama çabasındaki Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak” ifadelerini kullandı. Aydın Şengül’den Başkan Kocaoğlu’na stat tepkisi

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 16:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, sosyal medya hesabından birbiri ardına yazdığı mesajlarla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef aldı.

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun Tire’de gerçekleşen UEFA standartlarındaki stat açılışında yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başkan Kocaoğlu’nun Karşıyaka ve Göztepe statları başta olmak üzere yapmak istedikleri statların engelleyicisi olduğunu savunarak, açılan davaların bunun en somut kanıtı olduğunu belirtti.

SPORA SİYASETİ BULAŞTIRAN KENDİSİ,  BU KAPIDAN ONA 2019’DA EKMEK ÇIKMAYACAK

İl Başkanı Şengül, mesajlarında, düşüncelerini, “14 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak. Yıllardır bir an önce bitmesi için cansiperane çalıştığımız #Göztepe ve #Karşıyaka stadyumları için açtıkları davaları, sözüm ona su arıtma yatırımlarına rağmen körfezin yıllardır bitmeyen kokusu gibi sorunlardan bihaber konuşmasını hayretle izliyorum. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yıllardır stadyumların yapımı için bizzat takipçisi olduğuna kendisi de şahittir. Siyaset bu işin uygulayıcısı ve takipçisi konumda olması gerekirken Sayın Başkan her zaman bu projelerin engelleyicisi olarak anılmıştır. .Açılan davalar ve buna gösterdiği gerekçeler bunların en somut göstergesidir. Bu sebeple spora siyaseti bulaştıranın kendisi olduğunu açıkça söylemekten çekinmiyorum. Başka şehirler üzerinden kendisine siyasi rant sağlama çabasındaki Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak”  şeklinde açıkladı.

KOCAOĞLU: MADEM KENT İÇİNDE STAT KONUSUNA SİYASET KARIŞTI

Tire’deki stadın açılışı sırasında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şu açıklamayı yapmıştı:

"Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı’ya hem de Karşıyaka’ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler! Yapıyoruz, yapacağız’ derken biz 2014 seçimlerinden önce o zamanki Bornova Belediye Başkanımız Kamil Okyay Sındır ile birlikte Doğanlar Stadı’nın temelini açtık, bugünkü Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila ile birlikte biçtik ve şahsınızın huzurunda açtık. İzmir statsız kalmıştı, o statta Göztepe Süper Lig’e çıktı, Altınordu Süper Lig’e çıkıyor. Tire Belediye Başkanımız görevi dışında sadece sporla uğraşıyor. Bize bu stadı yapmamızı önerdi. Biz de madem ‘kentin içinde stat konusunda siyaset karıştı’ burayı yapalım dedik ve bu 15 bin kişilik stadı yaptık. 64 milyon lira para harcadık, çevre yatırımlarıyla birlikte tam 70 milyon harcamış olduk. Bugün buna eşdeğer bir stat 200 milyonu aşkın bir paraya ihale edildi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.