Dolar 32,4973
%0.15
Euro 34,7712
%0.14
Altın 2.490,190
%1.13
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘çekici’ göndermesi

AK Partili Kaya’dan Soyer’e ‘çekici’ göndermesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir’in kanayan yarısı trafik sorununa çözüm olarak trafiğin yoğun olduğu noktalarda çekici hizmetini sunmasına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan esprili bir dille tepki gösterdi. Kaya, “Sabahları İzmirli hemşehrilerimizin araçlarını evlerinden çekicilerle alıp, işyerlerine öyle götürseniz” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.09.2020 - 18:25

EGEPOSTASI-  İzmir’in kanayan yarası trafik sorunu her geçen gün daha da artarak vatandaşları canından bezdiriyor. Yıllardır  farklı çözüm yolları aransa da İzmirliler sabah ve akşam saatlerinde trafik çilesi çekmeye devam ediyor.

Vatandaşların en büyük sorunlarından olan trafik problemini muhalefet de her fırsatta dile getiriyor ve konuya kalıcı çözüm bulmayan  Büyükşehir Belediyesi yetkililerini eleştiriyor.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi trafiğin yoğun olduğu noktalarda kaza ve arıza nedeniyle kapanan yolu hemen açmak için ücretsiz çekici hizmeti vermeye başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla trafik yoğunluğunun çok olduğu Altınyol, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve Yeşildere Caddesi’nde beş noktada ücretsiz çekicilerle trafiği rahatlama projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soyer'in paylaşımını alıntılayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise esprili bir dille Soyer'in projesine nüktedan bir dille tepki gösterdi. 

“Battı çıktı yapmaya, alternatif yollar üreterek trafiği rahatlatmaya ne gerek var! Böyle devam edin, doğru yoldasınız!!!” diyen Kaya, “Sabahları İzmirli hemşehrilerimizin araçlarını evlerinden çekicilerle alıp, işyerlerine öyle götürseniz” diyerek sunulan çözümü alaya aldı. 

Kaya, yaptığı sosyal medya paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı;

“Dünyaya örnek olacak bir proje, tebrikler 
Bugüne kadar neden kimsenin aklına gelmedi acab? Bu kadar orjinal bir fikir, ancak sizden çıkardı.  Battı çıktı yapmaya, alternatif yollar üreterek trafiği rahatlatmaya ne gerek var! Böyle devam edin, doğru yoldasınız!!!”
“O engin ve dahiyane (!) vizyonunuzla siz de düşünmüşsünüzdür ama; mesela şöyle yapsanız... 

Sabahları İzmirli hemşehrilerimizin araçlarını evlerinden çekicilerle alıp, işyerlerine öyle götürseniz. O zaman kimse trafiğe takılmaz. 
Nasıl olur'”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.