Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e 'Lay lay lom' göndermesi

AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e 'Lay lay lom' göndermesi

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medyadan bir dizi paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Seferihisar Belediye Başkanlığını kıyaslarken kullandığı "Lay lay lom" açıklamalarına göndermede bulundu. Kaya, Metin Aşık'ın 'Lay lay lom galiba sana göre sevmeler' adlı şarkısını Başkan Soyer'e gönderdi. AK Partili Kaya'dan Başkan Soyer'e esprili gönderme

  • Ege Postası
  • 29.07.2019 - 20:26

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) Temmuz ayı olağan meclis toplantısında sanayicilere seslendi. Soyer'in, 10 yıl süren Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde yaşadığı yoğunluk ile şimdiki durumunu kıyaslarken, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Seferihisar Belediyesi arasındaki en büyük fark zamandı. Çok sıkışık bir zaman dilimi içinde yaşadığımı düşünürdüm o zaman ama şimdi lay lay lom bir dönem olduğunu görüyorum. Buradaki zamanı yetiştirmek konusunda sıkıntı yaşadım” sözleri gündem yarattı.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sosyal medyadan bir dizi paylaşımla Başkan Soyer'in açıklamalarına göndermede bulundu. Kaya, Metin Işık'ın 'Lay lay lom galiba sana göre sevmeler' adlı şarkısını Başkan Soyer'e gönderdi.

Kaya, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, EBSO Meclisi'nde bugün yaptığı konuşmada çok doğru bir ifade kullanmış. 2004-2014 yılları arasındaki Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemini "lay lay lom bir dönem olduğunu görüyorum" şeklinde değerlendirmiş. Tebrikler.

Doğru söze ne hacet... Biz de aynısını söylüyoruz sürekli. Seferihisar'da bolca yurtdışı gezileriyle, bütçe deliğini kapatmak için de satılan onlarca belediye arazisinin yitip gitmesiyle geçen bir 10 yıl... Kendi ifadesiyle, lay lay lom ile geçen yıllar...

Sayın Tunç Soyer bu itirafıyla Seferihisar'a ve Seferihisarlı hemşehrilerimize alanen hakaret etmiştir, bu güzelim ilçenin yıllarını heba ettiğini de kendi ağzıyla açıklamıştır.

Her işte yaptığı gibi, yarın yine "özür diliyorum, yanlış anlaşıldım, çok pardon" der ve pişkince yoluna devam eder. 10 yıl "lay lay lom" ile geçirdiği zamanlarının bir yenisini de bu 5 yıla ekler. Olan yine İzmir'imize olur. Yazık.

Sayın Soyer lay lay lom deyince, Metin Işık'ın seslendirdiği bir parça geldi aklıma. Nakarat kısmı bu duruma çok uyuyor. Yüksek sesle dinlemesi için kendisine gönderiyorum. 

Lay lay lom galiba sana göre sevmeler. Uğramaz mı semtine AYIPLAR, UTANMALA? @tuncsoyer" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.