Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 15 ilçeden 6’sı daha netleşti: İşte o isimler!

AK Parti İzmir'de 15 ilçeden 6’sı daha netleşti: İşte o isimler!

AK Parti İzmir’de yeniden değerlendirilmeye alınan ve Ankara’ya çağrılmaya başlanan 15 ilçenin 3’er isimden oluşan aday adaylarıyla yapılan görüşmeler sonuçlanmaya başladı. İl Başkanı Aydın Şengül’ün de bulunduğu ve yönettiği süreç kapsamında, bugün 15 ilçeden 6’sı daha netleşti. Netleşen 6 isimden beşinde yeni isimler başkan olarak belirlenirken, bir ilçede mevcut başkanla yola devam kararı alındı. AK Parti İzmir'de 15 ilçeden 6’sı daha netleşti

  • Ege Postası
  • 13.03.2018 - 18:58

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Teşkilatı’nda ilçe başkanlarının tespiti amacıyla başlatılan çalışmada sona yaklaşılıyor.

Atandıktan hemen sonra 11 ilçe başkanıyla yola devam kararı alan, buna 4 ilçe başkanını ekleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Ankara mesaisi sürüyor.

AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen 5 koordinatörün yaptığı görüşmeler ve temayül yoklaması sonrası hazırladığı raporların değerlendirilmesine katılmak amacıyla Pazartesi gününden bu yana Ankara’da bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Perşembe gününe kadar kalacağı kentte yeniden değerlendirilmeye alınan 15 ilçeden 5’inin daha kim olacağı netleşti.

5 İLÇEYE YENİ BAŞKAN

Buna göre Konak’ta Temel Yıldırım'ın yerine Mehmet Sait Başdaş ilçe başkanı olarak belirlenirken, Gaziemir’de Hüseyin Uzun'un yerine il yönetim kurulu üyesi Nazmi Yılmaz, Çeşme’de Alpaslan Ertürk'ün yerine İlter Etike, Karaburun'da Ahmet Değirmenci'nin yerine Adem Avcı, Güzelbahçe’de ise vefat eden Vasfi Şentürk'ten boşalan koltuğa İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Dereci’nin başkan olarak getirilmesine karar verildi. Urla’da ise mevcut başkan Ahmet Olgun Bilici ile yola devam edilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.