Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de mülakat heyecanı

AK Parti'de mülakat heyecanı

AK Parti Genel Merkezi, İzmir'de yeniden değerlendirilmeye alınan 15 ilçede belirlenen 3'er başkan aday adayını Ankara'ya mülakata çağırmaya başladı.İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün de bulunduğu Ankara'da görüşmeye çağrılan başkan aday adayları arasında 4 ilçenin kadın kolları başkanları da yerini aldı.  Konak, Çeşme, Gaziemir, Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanları, ilçe başkan aday adayı olarak Ankara'ya gitti. 4 kadın başkanın ilçe başkanı olup olmayacağı yapılacak mülakat sonucuna göre belirlenecek. Mülakat sürecinin Perşembe gününe kadar tamamlanarak, 15 ilçede kimlerin ilçe başkanı olarak görev yapacağının kesinleşmesi bekleniyor. Aralarında 4 ilçenin kadın kolları başkanları da var

  • Ege Postası
  • 13.03.2018 - 15:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin genel merkez yöneticileri, milletvekilleriyle görüşmelerini sürdürürken, 15 ilçenin her birinde genel merkezden gönderilen koordinatörlerin gerçekleştirdiği  görüşmeler ve yaptıkları temayül sonuçlarına göre hazırladıkları raporlar doğrultusunda 3'e indirilen ilçe başkan aday adayları da Ankara'ya çağrılmaya başlandı. 

MÜLAKATA ÇAĞRILANLAR ARASINDA 4 İLÇENİN KADIN KOLLARI BAŞKANLARI DA VAR 

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş başkanlığında gerçekleştirilen mülakatlara çağrılmaya başlanan her ilçeden 3'er başkan adayı arasında 4 ilçenin kadın kolları başkanları da yerini aldı. 

İL BAŞKANI ŞENGÜL, EN AZ 5-6 İLÇEDE KADIN BAŞKAN İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI 

İl Başkanı Aydın Şengül'ün de 'En az 5-6 ilçede kadın başkanlar görmek isterim' diyerek İzmir'in ilçelerinde kadın ilçe başkanları da bulunması yönündeki tavrıyla paralel olarak yürüyen süreçte Konak, Çeşme, Güzelbahçe ve Gaziemir ilçelerinin kadın kolları başkanları da ilçe başkanlıklarına aday olarak çağrılan isimler arasında yerini aldı. 

DÖRT KADIN KOLLARI BAŞKANI İLÇE BAŞKANI ADAYI OLARAK ANKARA'YA ÇAĞRILDI 

Ankara'da görüşmeye çağrılan 4 ilçenin kadın kolları başkanları; Konak'tan Seyran Yıldız Karahanlar, Güzelbahçe'den Burcu Dereci, Çeşme'den Fulya Barbaros, Gaziemir'den ise Didem Baysal şeklinde oldu. 

GÖZDE KESKİN, İL KADIN KOLLARINDA YENİDEN ADAY OLMAYACAK 

Yaklaşık 3 yıldır AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı  görevini başarıyla sürdüren ve tüm teşkilatta sevgiyle karşılanan ancak yeni dönemde yeniden aday olmayacağını açıklayan Gözde Keskin'in yeni il yönetiminde yeralması bekleniyor. 

KESKİN: MÜLAKATA ÇAĞRILAN KADIN BAŞKANLARIMIZLA ONUR VE GURUR DUYUYORUM 

4 ilçedeki kadın kolları başkanının mülakata çağrılmasını memnuniyetle karşıladığını belirten AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, 

"Mülakata çağrılan kadın kolları başkanlarımla ve tüm kadın teşkilatımla gurur duyuyorum. Benim ilçe kadın kolları başkanlarımın Ankara'ya mülakat için çağrılması benim için bir onur ve gurur verici bir durum. İnşallah güzel haberlerle dönerler. Kadınlarımızın ilçe başkanı olarak seçilip atanması durumunda da çok güzel işlere imza atacaklarına eminim. Başkanımız Aydın Şengül de kadın ilçe başkanları görmek istediğini söylemişti. İzmir'de buna ihtiyaç var zaten. Kadın kollarından yetişen, teşkilatı iyi tanıyan kadın başkanların olması teşkilatımız için de teşvik edici olacaktır" şeklinde değerlendirme yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.