Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin listesi hazır onay bekliyor

AK Parti İl Başkanı Sürekli'nin listesi hazır onay bekliyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 50 asil 20 yedek üyeden oluşacak il yönetim kurulu listesini önemli ölçüde tamamladı. Başkan Sürekli, önümüzdeki hafta ilk önce Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşecek ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak. Erdoğan, listeye onay verir vermez Sürekli kamuoyuna açıklayacak. Sürekli'nin listesi hazır!

  • Ege Postası
  • 10.05.2019 - 18:04

 

EGEPOSTASI- 18 Nisan'da görevi Aydın Şengül'den devralan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalarını tamamlamak üzere. 50 asil, 20 ise yedek üyeden oluşacak yönetim kurulu için teşkilatla görüşmelerini noktalayan Başkan Sürekli'nin yönetimi bu hafta açıklayacağı belirtilmişti. Ancak YSK tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran’da yenilenmesine karar verilmesi nedeniyle listesini Ankara’ya götüremeyen Sürekli’nin, önümüzdeki hafta genel merkeze gideceği öğrenildi.

Yeni il yönetim kurulu listesini önemli ölçüde tamamlayan Başkan Sürekli, listesini ilk olarak AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile istişare edecek ve son şeklini verecek ardından da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunacak. Sürekli'nin yönetim kurulu listesi için Erdoğan'dan onayı alır almaz kamuoyuyla paylaşacağı aktarıldı.

Sürekli’nin yönetimini önümüzdeki hafta içi açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.