Dolar 32,4732
%-0.04
Euro 34,7458
%-0.65
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de koordinatör mesaisi başladı

AK Parti'de koordinatör mesaisi başladı

Kongre süreci devam eden AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlarda oluşan metal yorgunluğun giderilerek, 2019 seçimlerine daha dinamik ve yenilenmiş bir teşkilat yapısıyla gidilmesi talimatının ardından İzmir'e gelen iki koordinatör çalışmalarına başladı.  AK Parti'de koordinatör mesaisi başladı

  • Ege Postası
  • 22.09.2017 - 14:07

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Merkezi'nin henüz kongre takvimini göndermediği İzmir teşkilatı için görevlendirilen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel çalışmalarına başladı. 

Beraberlerinde AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican olduğu halde ziyaret ve incelemelerine başlayan koordinatörler, tüm ilçe teşkilatı yönetici ve üyeleriyle toplantılar gerçekleştiriyor. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Mustafa Köse ile dün Selçuk'a giderken, bugün de İshak Gazel ile Kemalpaşa'ya gitti. Gazel ve il başkanı Delican, Kemalpaşa'da İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ile üç saate yakın süren bir toplantı yaptı. 

Birinci bölge koordinatörü Mustafa Köse de beraberinde teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun ile birlikte Konak ilçe teşkilatına geldi. Köse, AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve teşkilat üyeleriyle buluştu. Sabah başlayan toplantı öğlene kadar sürdü. 

Her iki koordinatörün de tüm teşkilat üyeleriyle önce toplu olarak görüştüğü ardından kişisel görüşmek isteyenlere vakit ayırdığı öğrenildi. 

KOORDİNATÖRLER NELER SORUYOR' 

Bir bakıma AK Parti'nin İzmir'deki revizyon hareketinin öncü toplantıları olan görüşmelerde koordinatörler, önce partilerinin teşkilat yöneticileriyle tanıştı. 

Teşkilat mensupları tek tek kendilerini ve görevlerini tanıttıktan sonra toplantı başladı. Koordinatörler toplantıda teşkilat mensuplarına, önce paylaşmak istedikleri bir konu olup olmadığını sordu. 

Genel olarak söyleyecekleri olup olmadığını sordukları teşkilat mensuplarının özel olarak iletmek istedikleri sıkıntı ya da talepleri olması durumunda toplantı bitiminde kendilerini dinleyebilecekleri belirtildi. 

İshak Gazel ve Mustafa Köse, Cumhurbaşkanı'nın istediği daha dinamik, daha genç teşkilat yapısı talebini aktardı. 

'Fikir ve düşüncelerinizi açık ve özgürçe ifade edebilirsiniz. Özel olarak söylemek istedikleriniz varsa dinleyebiliriz, paylaşmak istediklerini kişisel olarak da iletebilirsiniz' diyen koordinatörler, ilçe başkanı ve teşkilat yöneticilerini tek tek dinledi. 

İlçe yöneticilerini, belediye başkanlarını dinleyen koordinatörler, yönetim kurulu üyelerini de dinleyip taleplerini aldı. 

Kemalpaşa ve Konak'ta iki saati aşkın süren toplantı bitimlerinde isteyen teşkilat mensupları, koordinatörlere dilek-sıkıntı ve taleplerini tek tek de iletti. 

Koordinatörler toplantı bitiminde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 yerel seçim öncesi istediği 'Daha dinamik, daha yerli, daha temkinli, daha başarılı, daha milli, hükümet ve belediyelerle daha uyumlu, daha çalışkan bir teşkilat isteğini yineledi ve 'Herşey yeni ve herşey daha güzel olacak. Daha dinamik bir serçte yürüyecek' temennisinde bulundu. 

AK Parti İzmir’de revizyon başlıyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.