Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de revizyon başlıyor

AK Parti İzmir’de revizyon başlıyor

İzmir koordinatörü olarak kente gelen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel İzmir ve 30 ilçe teşkilatının röntgenini çekecek. Hazırlayacakları ayrıntılı raporu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunacak. Sorunlu noktalarda revizyon sinyali veren koordinatörlerden Mustafa Köse, “Gençlere ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapacağız. Daha genç, daha dinamik, daha güçlü ve daha eşit temsilli bir güçle  teşkilat oluşturacağız. İzmir’de bulunan insan malzemesiyle olacak sonuçta bu. Teşkilatlarımız zayıf ya da başarısız değil. Daha da güçlü bir yapıyı oluşturmak istiyoruz” dedi. AK Parti İzmir'de revizyon başlıyor

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 13:17

HALİDE DEMİR POLATLI/  EGEPOSTASI- AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel, beraberlerinde İzmir il teşkilatından yöneticiler olduğu halde İzmir ve ilçelerini tek tek gezecek. Şu anda yolda olan Köse ve Gazel cumartesi gününe kadar 30 ilçeyi gezip görüşmeler yapacak. Sorunlu olan noktalarda teşkilatın ilgili mensuplarıyla da konuşacak.

KÖSE VE GAZEL TÜM İLÇELERİ GEZECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Metal yorgunluğu var. Yıl sonuna kadar il, ilçe ve belde teşkilatlarının tamamını güncelleyeceğiz’ açıklamasının ardından başlayan revizyon çalışmaları kapsamında İzmir’de koordinatör olarak görevlendirilen İzmir AK Partili milletvekilleri Köse ve Gazel İzmir’in 30 ilçesinde ilçe başkanları, teşkilat yöneticileri ile birebir görüşüp gözlemlerini rapor haline getirecek. 

Koordinatörlerin İzmir ve 30 ilçeye dair kapsamlı bir rapor hazırlaması ve bunu AK Parti Genel Merkezi’ne sunması bekleniyor.

İzmir’e gelmek için yolda olan İzmir koordinatörlerinden AK Parti İzmir Milletvekili Mustafa Köse, birinci bölgedeki 14 ilçeyi gezecek. İshak Gazel ise ikinci bölgedeki ilçe teşkilatlarını yerinde gezecek.

KÖSE: İLÇELERLE İLGİLİ AŞAĞI YUKARI KANAAT SAHİBİYİZ ANCAK…

İzmir’e daha önce de koordinatör olarak gelen Mustafa Köse, genel merkezin kendisi ve İshak Gazel arasında görev dağılımı yaptığını, kendisinin birinci bölgeye bakacağını belirterek, “İlçelerimizle ilgili aşağı yukarı kanaat sahibiyiz. Yerinde de tüm ilçeleri görmek istedik. Yerinde incelemeler yapacağız. Teşkilatlarımızla ve ilçe başkanlarımızla görüşeceğiz. İl başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle, milletvekillerimizle konuşacağız. Hem ilçe hem yönetimlerinin daha da güçlendirilmesi için buradayız” dedi.

HER YERDE REVİZYON YAPMAYACAĞIZ

Egepostası’na konuşan Mustafa Köse, her ilçede değil ihtiyaç görülen noktalarda revizyona gidecekleri sinyalini vererek, “Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda hareket ediyoruz. 2019 var önümüzde. Mevcut çalışmalarımızı güçlendirmek istiyoruz. Tüm teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle görüşerek, teşkilatlarımızı  istişarelerle  güçlendirmeyi planlıyoruz. Bu tüm ilçelerle görüşmeler yapacağımız için her yerde revizyon anlamına gelmiyor. Yerinde görüp tabloyu görmek ve fotoğrafı çekmek istiyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri ya da iyilikleri raporlayacağız ve sayın Başbakanımız ile Cumhurbaşkanımıza sunacağız” diye konuştu.

GENÇLERE VE KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

Sorun gördükleri noktalar olduğunu ancak burada topyekün değişim yerine yönetim revizyonu yapabileceklerini kaydeden Mustafa Köse, kadın ve genç ağırlıklı bir yapıyı arzuladıklarını vurguladı:

“Yaptığımız istişareler sonucunda sorun gördüğümüz yerler var. Bizde kalsın. Nasıl tolere ederiz yönetim revizyonuyla mı başka çalışmalarla mı. Hep birlikte karar alacağız. Eksiklikleri hataları yanlış yapılanları tespit etmek. İnşallah bu süreci hep beraber tüm teşkilatımızla beraber götüreceğiz. Yeni Anayasa değişikliğiyle birlikte gençlere yönelik,  gençlerin yönetimlerde temsili noktasında daha dikkatliyiz. Gençlere ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapacağız. Daha genç, daha dinamik, daha güçlü ve daha eşit temsilli bir güçle  teşkilat oluşturacağız. İzmir’de bulunan insan malzemesiyle olacak sonuçta bu. Teşkilatlarımız zayıf ya da başarısız değil. Daha da güçlü bir yapıyı oluşturmak istiyoruz.”

ERDOĞAN, ‘METAL YORGUNLUĞU VAR’ DEMİŞTİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce teşkilatlarda metal yorgunluğu olduğunu belirterek, revizyonun başlayacağının sinyalini şu açıklamasıyla vermişti:

“Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor.” 

İLK DURAK SELÇUK

İzmir koordinatörü olarak kente gelen AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ilçe turlarına Selçuk’tan başladı. 1. Bölge Koordinatörü Köse son çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Selçuk'ta İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile bir araya gelen heyet kongreler öncesinde durum değerlendirmesi yaptı.  İl Başkanı Delican’ın yanında ise Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun ve  Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Deniz Şimşek yer aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.