Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli'de suçduyurusu fiyaskosu

AK Parti Çiğli'de suçduyurusu fiyaskosu

AK Parti Çiğli İlçe Yönetimi’nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, “Cumhurbaşkanı’na hakaret”ten suç duyurusunda bulunulması yönünde aldığı karar sönük bir girişimle uygulamaya konuldu. Karşıyaka Adliyesi’ne suçduyurusunda bulunmak için gelenlerin çoğunluğunu kadın ve gençlik kolları üyeleri oluştururken, İlçe Başkanı Sedat Karatekin ile ilçe yöneticilerinin çoğunun katılmaması dikkat çekti. Hatta gelenler arasında bir avukat dahi bulunmadığı görüldü. AK Parti Çiğli'de

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 19:03
EGEPOSTASI – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili söylediği “Diktatör bozuntusu” sözleri yüzünden AK Parti teşkilatları suçduyurusu kuyruğuna girerken, İzmir’in Çiğli ilçesinde fiyasko sergilendi. Karşıyaka Adliyesi’ne suçduyurusunda bulunmaya gelenler arasında AK Parti İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve birçok ilçe yöneticisinin bulunmaması şaşkınlık yarattı.

AK Parti Çiğli İlçe Yönetimi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suçduyurusunda bulunma kararı aldı. Partililer suçduyurusu dilekçesi vermek üzere bugün Karşıyaka Adliyesi önünde toplandı. Ancak ilçe yönetiminden sadece Mustafa Akar, Hikmet Kaya ve Adem Değirmenci’nin bulunduğu, İlçe Başkanı Sedat Karatekin ve diğer yöneticilerin bulunmadığı görüldü.


Kadın Kolları Başkanı Nadire Boyacıoğlu , Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarı, kadın ve genç üyeler geldi. Gelenler arasında, partinin hiçbir avukat üyesi de bulunmazken, gözler avukat olan Eski İlçe Başkanı Özgür Kaner’i de boş yere aradı.
Böyle önemli bir etkinlikte, ilçe yönetiminin çoğunun bulunmaması şaşkınlık yarattı.



MECLİS DE YOKTU
Organizasyona AK Parti'li meclis üyeleri de katılmazken, sadece Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mesut Demirkaya'nın geldiği görüldü. 


Daha önce de Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıdaki kavgayla, disiplin süreci ve tartışmalarla gündeme gelen parti teşkilatında sergilenen tablo, “fiyasko” olarak nitelendirildi. 

KARATEKİN’DEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, “Daha önce diğer ilçe başkanı arkadaşlarımızla birlikte Bayraklı Adliyesi'ne giderek suç duyurusunda bulunmuştuk. Kuzenimin vefatı nedeniyle Mersin’e geldim. Bundan dolayı bugün Karşıyaka Adliyesi’nde bulunamadım. İzmir’de olmamam nedeniyle bugünkü suç duyurusunu yönetimde bulunan arkadaşlarımız yapacaktı.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.