Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Belediyesi şehit ailesi için harekete geçti: O hayali gerçek oluyor!

Narlıdere Belediyesi şehit ailesi için harekete geçti: O hayali gerçek oluyor!

Narlıdere Belediyesi Mart ayının ilk meclisini gerçekleştirdi. Meclise, Başkan Batur’un açıklamaları damga vurdu. Narlıdere’de Kentsel dönüşüm, Yaşar Kemal Kültür ve Sanat vadisi çalışmalarının yolunda hızla devam ettiğini belirten Başkan Batur, ‘Narlıdere’ye şehit ateşi düştü ve o ateş hepimizi yaktı’ dedi. Narlıdere Belediyesi şehit ailesi için harekete geçti

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 13:08
Narlıdere Belediyesi Mart ayı meclisinde gündem tek madde gibiydi. Şehit haberi ile sarsılan Narlıdere’nin acısını kelimelerle ifade edilmez olarak anlatan Başkan Batur, “Hepimizin başı sağ olsun” dedi.



Batur “Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit düştüğünü öğrendiğimiz Uzman Çavuşumuz 26 yaşındaki Mustafa Hakan Kaçar'ın Narlıdere'deki baba ocağına ateş düştü. Bu ateş hepimizi yaktı. Yakinen tanıdığım bildiğim bir aile. Babası İzbeton Genel Müdürü iken yanımızda çalışmıştı. Şehidimizin tek hayali ailesini gecekondudan kurtarmak ve onlara bir ev alabilmek olduğunu öğrendik. Şu anda oturdukları ev Narlıdere’nin Kentsel dönüşüm alanına giriyor ve kendileri hak sahibi listesinde gözüküyorlar. Şehidimizin hayalinin gerçekleşmesi ve ailesinin bir ev sahibi olması için bu işin özellikle takipçisi olacağız. Ayrıca bu akşam evlerine ziyaret gerçekleştireceğim ve bu ailemize daha nasıl destek olabiliriz diye görüşmelerde bulunacağım. Şehidimiz Mustafa Hakan Kaçar'ın anısını Narlıdere’de yaşatmak için park ve yeşil alana verilmesini meclisimizde karar verdik. Bir kez daha acılı ailesine baş sağlığı dilerken bu vesile ile savaş ortamının bitmesi, barışın yeniden tesis edilmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.