Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı için sürpriz isim!

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı için sürpriz isim!

AK Parti Buca ilçe başkanlığı için kulislerde flaş bir isim konuşuluyor. İki hafta önce ilçe başkanlığından istifa eden Murat Yeşiltay'ın yerine göreve kimin atanacağı merak edilirken, İl Yöneticisi Emrullah Duran'ın Buca İlçe Başkanı olarak atanacağı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 24.07.2020 - 10:27

EGEPOSTASI- AK Parti'de yaklaşık üç ay önce atandığı Buca İlçe Başkanlığı görevinden 10 Temmuz'da istifa eden Murat Yeşiltay'ın yerine kimin atanacağı merak konusu olmuştu.

Kulislerde Yeşiltay'ın yerine İl Yöneticisi Emrullah Duran'ın atanacağı ileri sürüldü.

Öte yandan Emrullah Duran isminde hem milletvekillerinin hem de il yönetiminin tam mutabakat sağladığı, genel merkez ile istişare edildiği de gelen bilgiler arasında.

İzmir Koordinatörü Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Buca İlçe Başkanlığı'nda temayül yoklaması yapıyor. Aday adaylarıyla görüşen ve partililere isim soran Özdemir'in çıkacak sonucu Genel Merkez'e bildireceği ve atanacak ismi Genel Merkezin belirleyeceği aktarıldı.

Diğer yandan Emrullah Duran, Aliağa ilçe eski başkanlarından Kazım Sayın ve ilçe yönetiminin toplu halde istifalarıyla boşalan ilçe başkanlığına kayyım olarak görevlendirilmişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.