Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zaferin Kahramanları Menderes’te anıldı

Zaferin Kahramanları Menderes’te anıldı

Menderes Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası nedeniyle anma programı düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 10:41
Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bir asırlık destanın kahramanları anıldı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen geceye,  Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Garnizon Komutanı  Binbaşı Ali Taşyürek, Menderes İlçe Emniyet Müdürü Ali Kundakçı ,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Engin Altunoğlu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, Menderes Belediyesi Meclis üyeleri , çeşitli sivil toplum kuruluşu ve derneklerin yöneticileri ile vatandaşlar katılım gösterdi. 

Şehidin Seması herkesi duygulandırdı
Çanakkale Şehitler Anıtı’nın maketi ve Çanakkale Savaşı’na ait üç boyutlu görsellerin yer aldığı etkinlikte 100 yıllık destanın anlatıldığı sergi katılımcılar tarafından gezildi. Sergi sonrası gerçekleşen şiir dinletisinin ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Görevlisi Halit Kuşku asırlık zaferin yaşanmış öykülerini anlattı. Çanakkakle 18 Mart Üniversitesi Tasavvuf Topluluğu’nun gösterisi ise geceye katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.


18 Mart ruhu
Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına özel düzenlediğimiz Şehidin Seması etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Bu anlamlı gecede Çanakkale’nin ruhunu hep birlikte yaşadık.  Bir asırdır devam eden ve bin asır sürecek destanın kahramanlarını bir kez daha şükran ve minnetle anıyorum. Allah hepsinden razı olsun “ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.